• DOLAR 34.24
  • EURO 37.293
  • ALTIN 2947.473
  • ...
Bingöllü Esnaflar, Ali Bayram`ı yeniden seçti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - S.S. Bingöl Birlik Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı BİNTSO Toplantı Salonu`nda yapıldı.

 

289 üyesi olan kooperatifin divan başkanlığını Mehmet Aydın yaptı. Yönetim Kurulu Yıllık Çalışma Raporu ve Denetim Raporu okunup ibra edilmesiyle devam eden kongrede seçime tek listeyle gidildi.

Yönetim Kurulu Başkanlığı`na Ali Bayram, asil üyeliğe ise M. Emin Yalçın, Resul Barasi, Rasim Hattısarı ve Abdulvahap, Denetim Kurluna ise Feyzi Koç ve Ahmet Elaldı seçildi. Yönetim Kurulu üyeleri 4 yıl, Denetim Kurulu üyeleri ise 2 yıl boyunca görevlerini icra edecek.

Kongre sonrası açıklama yapan S.S Bingöl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Bayram, \"kongreye katılanlara teşekkür ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 2012 yılı gelirlerinin 76 bin lira olduğunu belirten Bayram, giderlerinin de 66 bin lira olduğunu ve önceki yıla oranla 9 bin 500 lira kar ettiklerini belirtti. Bayram, 2013 yılı tahmini bütçelerinin de 136 bin lira olduğunu söyledi.

 

Kooperatif olarak sağladıkları düşük faizli krediler ile Bingöl esnafına her zaman destek olduklarını ifade eden Bayram, \"Kooperatif olarak esnaf ve sanatkarımıza sağladığımız düşük faizli krediler ile destek olarak esnafımızın nakit para ve finansman sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Bankalara oranla daha avantajlı olan kredilerimizden yararlanmak isteyen tüm esnaf ve sanatkarlarımızı kooperatifimize bekliyoruz\" dedi. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir