• DOLAR 34.159
  • EURO 37.195
  • ALTIN 2936.87
  • ...
Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MUŞ - Muş Selam Der`in ilköğretim öğrencilerine yönelik her hafta düzenlemiş olduğu Eğitim, Kültür ve Bilgi seminerinden sınav düzenledi. Birinci dönem sınavında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.


42 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen sınavda 20 tane siyer, 5 K.Kerim, 5 tane de güncel İslami bilgilerden olmak üzere toplamda 30 soru soruldu.


Sınav sonucunda Eyüpcan Yılmaz birinci, Abdullah Aydın ikinci ve Zeyd Erikli üçüncü oldu.


Bu tür etkinliklerin yapılmasının gelecek nesilleri topluma kazandırmanın yanı sıra, İslami ahlakla yetişen bir toplumun inşası açısından çok önemli olduğunu dile getiren dernek Selam Der başkan yardımcısı Mehmet Güler, \"Bu çocuklar inşallah topluma faydalı birer insan olurlar. Her gün sokaklarda, okul bahçelerinde hatta okulların içinde dahi çocuklarımızın çeşitli günahlar uyuşturucu ve ahlaksızlıklarla hayatlarının mahvolmasına şahit oluyoruz\" dedi.


Başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere, tüm duyarlı Müslümanların sağlıklı, dindar ve ahlaklı bir toplumun yetişmesi için bu tür etkinlikleri yapmaları gerektiğini belirten Güler, bu programlarının ikinci dönemin sonuna kadar devam edeceğini söyledi. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir