• DOLAR 32.449
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2442.924
  • ...
Bahreyn ve siyonist işgal rejimi diplomatik ilişkileri başlatma anlaşması imzalayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Filistin Enformasyon Merkezi'nin verdiği bilgilere göre, anlaşmayı imzalamak üzere gidecek ABD-siyonist işgal rejimi ortak heyetine ABD'nin Hazine Bakanı Steven Mnuchin başkanlık edecek.

Anlaşmanın imzalanması programına katılacak ABD heyetinin Ortadoğu yolculuğu için dün gece Washington'dan yola çıktığı belirtildi. Bu heyetin Tel Aviv, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne ziyaret düzenleyeceği ifade edildi.

Bu ziyaretin siyonist işgal rejiminden Bahreyn'e yapılacak ilk ziyaret olmayacağı, daha önce 23 Eylül tarihinde de işgal rejimi yetkililerinin Suudi Arabistan hava sahasını kullanarak Bahreyn'e bir seyahat düzenledikleri belirtildi.

Suudi rejimi, işgal rejiminden Bahreyn ve BAE'ye ya da bu ülkelerden işgal rejiminin havaalanlarına sefer düzenleyecek uçakların kendi hava sahasını kullanmalarına izin verdiğini daha önce açıklamıştı.

Bahreyn'in başkenti Manama'da IsraAir adında bir hava yolu şirketi kurma konusunda görüşmeleri yapacak siyonist rejim resmi görevlilerin de olacağı bildirildi. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir