• DOLAR 32.543
  • EURO 34.948
  • ALTIN 2456.658
  • ...
Ağrı Mustazaflar Cemiyetinden Et Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - Avrupa`da hizmetlerini sürdüren Avrupa Yetim-Der, Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi aracılığıyla 50 aileye et dağıtımı yaptı.
 
Avrupa Yetim-Der`in yapmış olduğu katkıdan dolayı memnun olduklarını söyleyen Yardım Komisyon Başkanı Suat Nogay, pahalı olan eti evlerinde bulamayan ailelere böyle bir imkanı sağlamanın kendilerini sevindirdiğini ifade etti. Nogay: "Malumunuz, etin pahalılığından dolayı aileler yılda bir veya bilemediniz iki defa kırmızı eti ocaklarında görmekteler. Elhamdulillah hayırseverlerimizin vesilesi ile ailelerimize et ulaştırdık. Fakirlerimiz ocaklarında az da olsa kırmızı eti gördüler. Bu durum bizi sevindiriyor. Bu et yardımı imkanını sağlayan Avrupa Yetim-Der`e sizin aracılığınızla teşekkür ediyoruz, Allah onlardan razı olsun, bu hayır onların vesilesi ile gerçekleşti" dedi.
 
Başkan Nogay, geçtiğimiz günlerde Şubat ayı yardımını gerçekleştirdiklerini ifade ederek, ay içinde ara ara böyle çalışmalarının olduğunu ve olacağını söyledi. Komisyon Başkanı Nogay, faaliyetlerinin devam edeceğini, bu faaliyetlerde katkısı olan bütün hayırseverlere teşekkür ederek konuşmasına son verdi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir