• DOLAR 34.295
  • EURO 37.221
  • ALTIN 2990.571
  • ...
Şanlıurfa Yeni Meydanına Kavuşuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLURFA - Mevcut Valilik binası, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Eski Tapu Müdürlükleri, Yeşil Kart İlk Adım Müdürlüğü ve eski Nüfus Müdürlüğünde; Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ve daire amirleri ile birlikte incelemelerde bulunan Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, konuyla ilgili bir de toplantı yaptı.

 

Birçok kurumun taşındığı mevcut valilik binasında, kalan kurumların taşınması ve Meydan oluşturulması için yapılacak çalışmalar hakkında bir toplantı yapan Vali Okutan, Topçu Meydanı`nın düzenlenerek Meydan haline getirileceğini söyledi.

 

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Topçu Meydanı`nın düzenlenmesi için kurum amirleri ile incelemelerde bulunup ilk toplantıyı yaptıklarını ifade ederek, "Daire amirlerimiz ile toplantı yaptık. Mevcut alandaki kurumlarımızın büyük kısmı boşaltıp yeni valiliğe taşınmış durumda. Geri kalan kısmını da 15 - 20 gün içinde boşaltıp, Topçu Meydanı`nı ortaya çıkaracak ilk kazmayı vurup ilk dozeri çalıştırmak istiyoruz.

 

Okutan Bu arada Valiliğin de taşınması; onun için de gerekli tefrişat ve diğer taşınma işlemlerinin hızlandırılması gerekiyor. İnşallah önümüzdeki 15 - 20 gün içinde bu işlemleri tamamlamış oluruz. Hedefimiz bu ayın sonunda yıkım çalışmalarını başlatmak. Şanlıurfa`ya hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Ali durmaz-İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir