• DOLAR 32.589
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2458.572
  • ...
Sason`da 200 kişilik erkek öğrenci yurdu açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Sason ilçesinde yapımı tamamlanan Sason Lisesi 200 kişilik Erkek Öğrenci Yurdu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sason Lisesi Erkek Öğrenci Yurdu Binasında gerçekleşen törene Kaymakam Bahadır Yörük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Abidin Taymur, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Faysal Kılınç, Sason Lisesi İdarecileri ile öğrenciler katıldı.

 

Törende konuşan Kaymakam Yörük, öğrencilerin kaldıkları yer, ne kadar huzurlu, güvenli ve konforlu olursa, başarılarının da ona göre aratacağını belirterek, \"İyi eğitilmiş gençlerin çağdaş bir toplum ve yarınların temeli olduğunun bilinci ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Açılan bu modern yurt, eğitim kalitesinin yükselmesine katkı sağlayacaktır\" ifadelerini kullandı.

 

Sason İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Abidin Taymur da, açılan bu binanın Milli Eğitimin gücüne güç katacağını dile getirerek, \"Sason Lisesi Öğrencilerinin kalacağı 200 kişi kapasiteli modern yurdun İlçemize artı değer kazandıracak. Yurdun yapımında emeği geçen emeği geçenlere teşekkür ediyor, yurdun öğrencilerimize, lisemize, ilçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz\" dedi.

 

Kaymakam Yörük okul bahçesinde oyun alanının açılışını yaptı
Öte yandan Sason Kaymakamı Bahadır Yörük, Sason İmam Hatip Orta Okulu bahçesinde yapılan oyun parkının açılışını yaptı.

 

Sason Kaymakamı Bahadır Yörük, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Abidin Taymur, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Faysal Kılınç ve İmam Hatip Müdürü Osman Karataş ile birlikte okul bahçesinde incelemelerde bulundu.

 

Çocuklar, oyun alanı açılış töreninde adeta bayram sevinci yaşadılar. Okulda yapımı tamamlanan oyun parkının açılışını yapan Kaymakam Yörük, sohbet ettiği çocuklara oyuncak hediye etti. (Sezer İlbasan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir