• DOLAR 32.452
  • EURO 34.753
  • ALTIN 2436.25
  • ...
Sisi cuntası idam etti! ŞEHİDLER GÜLÜMSÜYOR
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DIŞ HABERLER SERVİSİ - Binlerce insanın hayatını kaybetmesine ve yine binlerce insanın da zindanlara atılmasına sebep olan Batı kuklası Sisi ve hükümeti Müslümanlara zulmetmeye devam ediyor. Bugüne kadar 75 Müslümanı idam eden ve daha onlarcasını da idam edeceğini söyleyen darbeci zalim yönetim, yaptığı tüm zulümlere rağmen Müslümanların kazanmasının önüne geçemiyor. Şehadet şerbetini içen Mısırlı Müslümanların çekilen fotoğraflarındaki gülümseme, Rablerinin katında eriştikleri makamdan ne kadar memnun olduklarının bir göstergesi oldu.

HUKUKSUZ YARGILAMALAR VE İDAMLAR

2013 yılında seçilmiş Cumhurbaşkanına kanlı bir darbe yaparak hükümeti ele geçiren batı maşası kukla Sisi hükümeti, binlerce Müslümanı suçsuz yere zindanlara doldurdu. Aralarında İhvan yöneticilerinin de olduğu yüzlerce kişi ya idam ya da müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Cezaevlerinde ise tıbbi ihmalden işkenceye, kalmaya müsait olmayan yerlerde zorla tutulmadan tecride binlerce hukuksuzluk hala devam ediyor.

14 Ağustos 2013’ten bu yana 60 bin insanın zindanlara atıldığı biliniyor. Yargılamalar günümüze kadar hala devam ediyor. Darbe sürecinde yapılan yargılamalarda aralarında İhvan yöneticilerinin de olduğu 92 kişiye idam verilmiş ve bu yılın mart ayına kadar da 60 kişinin cezası infaz edilmişti. Ancak geçen hafta sonu 2 günde 15 kişinin daha idam edilmesi ile bu sayı 75’e çıkmıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir