• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bu işte bir iş var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Wuhan’da başlayan virüsün Çin nüfusuna çok büyük zararlar vereceği öngörülüyordu. Nitekim Ocak-Şubat aylarında Çin ciddi denebilecek bir bedel ödedi.

Sonrasında bir şeyler oldu.

Çin’in dünya ile paylaşmadığı bir şeyler.

Mayıs ayında Çin’de coronavirüs bulaşmış hasta sayısı 83 bin civarında iken aradan geçen bunca zamanda Çin’de hastalık bulaşmış kişi sayısı ancak 85 bin civarına ulaşmış durumda.

Keza Mayıs ayında Amerika’da virüs bulaşmış kişi sayısı 1 buçuk milyon civarında iken bugünkü verilere göre virüs bulaşmış kişi sayısı neredeyse 8 milyon olacak.

Brezilyada 20 mayısta vaka sayısı 271 bin iken bugün vaka sayısı 5 milyonu aşmış durumda

Mayıs ayı sonlarında Türkiye’de toplam vaka sayısı 160 bin iken bugün toplam vaka sayısı 2 kat artmış 330 binlere dayanmıştır

Bütün ülkeleri incelesek karşımıza şu sonuç çıkacak:

Dünyanın her tarafında her ülkede corona virüsü kat kat yayılırken Çin’de 6 ayda nasıl sadece 2 bin kişiye virüs bulaşmış oluyor? Bu cevabı merak edilmesi gereken bir sorudur.

Aylarca Çin’de tek bir vakaya rastlanmaması tesadüf değildir herhalde.

Dünyanın en kalabalık ülkesinde dün sadece 11 kişiye virüs bulaştığı açıklandı ama toplam nüfusu 385 bin olan Bahama Adalarında dün kendisine virüs bulaşan kişi sayısı 81 olarak belirtildi.

41 bin nüfuslu hem de bir ada ülkesi olan Sint Maarten’de dün 9 kişi de koronavirüse rastlandı ama resmiyette 1 milyar 1420 milyon nüfuslu Çin’de 11 kişinin testi pozitif çıktı. Bu veriler sizce de İlginç değil midir?

Toparlayacak olursak;

Ya Çin verileri gizliyor ve hasta sayısı ile ilgili manipülasyonda bulunarak dünyayı aldatıyor

Ya da komplo teorilerinde sıklıkla bahsi geçtiği üzere Çin küreselcilerin dünyaya açlığı mikrobiyolojik savaşın merkez üssü durumunda. 

Yok iki teoride gerçekçi değil deniliyorsa o zaman  Çinli yetkililere sormak lazım:Siz bu  işi nasıl yapıyorsunuz? 1 buçuk milyar insan nasıl birbirine temas etmeden yaşayabiliyor?

Nasıl oluyor da vaka sayısını - oldukça uzun bir süre- sıfırladınız.

Dünyanın bunu bilme hakkı yok mu?

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir