• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Siyonist yazar itiraf etti: Normalleşme siyonist projesidir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"Bahreyn ve BAE ile normalleşme anlaşmaları, İsrail'in bölgedeki konumunda köklü bir değişikliğe işaret ediyor, çünkü artık barış anlaşmaları imzalayan ülkeler, İsrail zulmünü durdurmaya değil, yakınlaşmaya çalışan ülkelerdir." diyen Shelg, "BAE ve Bahreyn ile tarihi anlaşmaların imzalandığı hafta, Beyaz Saray'da aynı yeşil çimenlerin üzerinde Oslo Anlaşmalarının imzalanmasından bu yana 27 yıl ve ikinci intifada'nın patlak vermesinden bu yana 20 yıl geçti." dedi.

Makalesinde normalleşme anlaşmalarını Oslo anlaşması ile kıyaslayan Shelg, "Bu anlaşmalar, Körfez devletlerini, İranlılara karşı güçlü bir müttefik olan işgal rejimini talep etmeye iten ABD'nin ayrılıkçı politikası ve Netanyahu'nun sorumluluk üstlenemeyeceği koşullar nedeniyle yapıldı." dedi.

Yahudi yazar yazısının devamında şu ifadeleri kullandı;

"Siyonist projenin ana hedeflerinden biri olan İsrail'in bölgedeki varlığının kabul edilmesi, hiç kuşkusuz İsrail'in dış politikasında ilk başta gelen konulardan biridir ve bu yüksek bir insani ve ekonomik bedel talep ediyor. Dünyadaki her İsrailli ve İsrail sevdalılarının merak ettiği soru ise, 'İsrail'i yok etmek isteyen düşmanlarla çevrili bu küçük ülke uzun süre kalacak mı?"

Kaynak: Milli Gazete

Bu haberler de ilginizi çekebilir