• DOLAR 32.599
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2451.369
  • ...
WhatsApp'ın sessiz özelliği yenilendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bazen pek de istemediğimiz sohbetlerin içine girmek zorunda kalmamıza neden olabiliyor. Bunun için sohbeti sessize alma özelliği bulunan uygulama, bu özelliğine uzun zamandır beklenen yeni bir seçenek ekledi.

Daha öncesinde 8 saat, 1 hafta ve 1 yıla kadar konuşmayı sessize alma seçeneği bulunurken, yeni güncellemeyle birlikte 1 yıl sessize alma kaldırılarak bunun yerine "her zaman" seçeneği getirildi. Hem bireysel hem de grup sohbetlerinde kullanabildiğiniz bu özellik, ilk olarak WABetaInfo tarafından fark edildi.

Eğer bu gruplardan çeşitli nedenlerle çıkamıyorsanız, genelde 1 yıllığına sessize alma seçeneğini kullanma imkanınız bulunuyordu. 1 yılın da yeteri kadar uzun bir süre olduğunu kabul edebiliriz, ancak orada “her zaman” seçeneğinin olmaması bazı kullanıcıların canını sıkabiliyordu.

WhatsApp 2.20.201.9 sürümüyle geldi
WhatsApp’a gelen yeni “her zaman” seçeneği, uygulamanın 2.20.201.9 sürümüyle birlikte geldi. Bu da bu özelliği almak için en son sürüme ihtiyaç olmadığını bizlere gösteriyor. Uygulamanız son sürümde olsa dahi bu yeni özelliğin herkese ulaşmasının birkaç gün süreceği düşünülüyor.

Depolama yönetimi sayfası da geliyor

WhatsApp’ın yeni güncellemeyle depolama yönetimi özelliği de sunduğu söyleniyor. Uygulamanın 2.20.201.9 veya 2.20.201.10 sürümlerinde şu anda görülmeyen bu özelliğin de önümüzdeki günlerde kullanıcılara sunulacağı düşünülüyor.


Yeni depolama yönetimi menüsü, WhatsApp’ın telefonunuzda hangi dosyalarla yer kapladığını gösteriyor. Aynı zamanda silinmesi önerilen dosyaları da buradan görebileceğiz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir