• DOLAR 32.582
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2457.373
  • ...

Boya Renkleri

Evlerimizde boya badana yapılacağı zaman renk seçimi yaparken pek çok seçeneğin içinde kaybolduğumuz durumlar sıklıkla yaşanabilir.

Renkler hayatımızın her alanında önem taşırken, konu evlerimiz olunca daha da önemli bir anlam kazanıyorlar. Evlerimizde renk seçimi yaparken pek çok seçeneğin içinde kaybolduğumuz durumlar sıklıkla yaşanabilir. Bu karmaşadan sizi kurtarmak adına yazımızda sıklıkla kullanılan duvar boyası renkleri hakkında bilgi vereceğiz

Kum Beji Duvar Boyası

Evlerde belki de en çok tercih edilen boya rengi kum bejidir. Kum beji, özellikle toplu konut tarzı projelerde de sıklıkla tercih edilir. Genellik tüm renklerle uyum içinde olmasıyla tercih sebebi olan kum beji rengi, ortamı aydınlatır ve soft bir görüntü verir. Dekore etmesi de oldukça kolaydır.

Beyaz Duvar Boyası

Beyaz, hayatımızın her alanında sıklıkla karşılaştığımız bir renktir. Buna duvarlar da dahildir. Beyaz duvar boyası, kendi içinde sıcak soğuk pek çok tona ayrılır. Her tonu ise eşyalarınız ve genel dekorasyonunuz ile farklı farklı uyumlar sağlarlar. Geniş bir uyum yelpazesi olan beyaz rengi, her renk ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Dekorasyonu oldukça kolay olan beyaz duvar boyası, mekanları olduğundan daha aydınlık gösterirken aynı zamanda daha da geniş gösterir. Tüm bu özelliklerinin yanında minimalist yapısıyla da son zamanlarda tercih edilirliği oldukça artan moda renklerden olmuştur.

Gri Duvar Boyası

Beyazın sadeliğinden biraz uzaklaşıp, ortama derinlik katmak isteyenlerin rengi gri duvar boyası rengidir. Gri duvar boyası ile ortama bir ağırlık katarken, şık bir dekorasyona ulaşabilirsiniz. Koyu tonlarla birlikte daha klasik ve ağır bir dekorasyon elde edebilirken, daha canlı renklerle kullanıldığında ortama enerji getirecektir.

Sarı Duvar Boyası

Sarı, bize her zaman güneşi hatırlatır. İşte bu özelliği ile mekanlara aydınlık ve enerji katar. Beyaz eşyalar ile dekore edildiğinde oldukça iç açıcı sonuçlar elde edilebilir. Mekanları daha enerjik ve mutlu bir havaya sokmak istiyorsanız, sarıyı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kendi içinde koyu-açık tonlarına ise eşyalarınız ile olan uyumuna göre karar verebilirsiniz.

Yeşil Duvar Boyası

Baharın ve ağaçların rengi olan yeşil de, evimize tazelik getirir. Tazeliğin ve enerjikliğin rengi yeşili kullanırken açık ve koyu tonlardan yararlanabilirsiniz. Koyu yeşil tonları ile daha klasik mekanlar elde ederken, açık tonları ile modern ve enerjik alanlar yaratabilirsiniz.

Duvar boya renkleri ile ilgili daha fazla bilgi için santiyede.com sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz. Yaşam alanınızda kullanacağınız boya rengi için resimleri inceleyebilirsiniz. Bu sayede kendi evinizde kullanacağınız boya renkleri hakkında fikir edinebilirsiniz.