• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İstanbul Bağcılar Umut Kervanı, Eylül ayında onlarca aileye kırtasiye seti,ev eşyası ve nakit yardımı yaptı.
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Vakfı İstanbul Bağcılar Temsilciliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Uzun bir aradan sonra Okullar yüzyüze eğitime açılacak. Hem çalışamayan hem de ihtiyacı sahibi olan ailelerimizin çocuklarına bir nebze yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına onlarca öğrencimize içinde temel okul ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde kırtasiye malzemeleri bulunan eğitim setlerimizi verdik.

Tespit ettiğimiz mağdur muhtaç ailelerimize imkanlar ölçüsünde ev eşyası ve nakdi yardım yaptık. Hayırsever halkımızın yardımlarıyla çalışmalarımızı arttırarak devam etmek istiyoruz. Biliyorsunuz Corvid-19 salgını nedeniyle mağdur sayısı daha da arttı. İşsizlik daha da arttı İnsanlarımıza imkanlarımızı zorlayarak yetişmeye çalışıyoruz.

Zira tespit ettiğimiz mağduriyetine şahit olduğumuz ama imkanlarımız el vermediği için kapısını çalamadığımız onlarca mağdur ailemiz var. Bu yardımlarımız ileriki aylarda da hız kesmeden devam etmek istiyoruz. Zira bir hadiste Peygamber Efendimiz Fakirleri, kollayıp gözetiniz. Aranızdaki zayıflar sayesinde Allah'tan yardım görüp rızıklanırsınız diyor. Kim rızık istiyorsa Allah'ın yardımı istiyorsa Allah Rasulü yolu göstermiş oda fakirleri koklayıp gözetmekle olur. Bu yardımlarımız Rabbimizin bir lütfudur, Umut Kervanı olarak halkımızın itimadı bizleri mutlu ediyor bize heyecan güç kuvvet veriyor. Faaliyetlerimizin devam ettiği sürece bizi fakir ve mağdurlar arasında köprü vazifesi yapan hayırsever halkımıza müteşekkiriz. Allah kendilerinden razı olsun."

Bu haberler de ilginizi çekebilir