• DOLAR 32.227
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2422.52
  • ...
El-Kar'avi: " Birleşik Liderlik, sahada tüm Filistin'in birliğini sağlayacaktır "
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

El-Kar'avi, mevcut şartların bunu gerektirdiğini, tutuklamaların, ablukaya alma uygulamalarının ve şiddet uygulamalarının karşısında böyle bir adım atılmasının gerekli olduğunu söyledi.

Milletvekili El-Kar'avi yaptığı açıklamasında, Filistin'in içinde bulunduğu realitenin, işgalin baskıcı tutumu karşısında tüm Filistin'in sahada birliğini sağlayacağını belirtti. Siyonist işgal rejimini, Filistin halkının mensuplarına yönelik başvurduğu bu uygulamalardan vazgeçmeye zorlamak için ona baskı yapacak unsurların mevcut olmadığı ortamda bunun gerçekleştirilebileceğini dile getirdi.

Birleşik Liderlik'in ilk bildirisini yayınlamanın zamanlamasının alanda söze gelir bir hareketliliğin olmadığı döneme denk gelmesinin gayet uygun olacağını belirterek bunun gelecek dönemde tüm Filistin'i şekillendireceğini dile getirdi.

Tüm Filistin'den her alanda istenenin, içinden geçtiğimiz dönemin tehlikesinin ve bölgeyi yeniden şekillendirmek için yapılan planların farkına varması olduğunu vurgulayan El-Kar'avi, bölgeye hakim olunması ve Filistin'in sahip olduğu imkanlara el koyulması için uluslararası şartların gölgesinde şüpheli birtakım ittifaklar sağlandığına dikkat çekti.

El-Kar'avi bir uyanış gerçekleşmesi ve acil bir şekilde durumun tehlikesinin farkına varılması gerektiğini dile getirerek ümmetin içinde bulunduğu ve şu an büyük ölçüde Filistin'in karşı karşıya olduğu realiteye hizmet etmeyen durumların telafi edilmesi için bunun gerekli olduğunu belirtti.

Filistin'deki direniş grupları dün akşam, Filistin Halk Direnişi İçin Ulusal Birleşik Liderlik oluşturulduğunu açıklamış ve bu ortak organizasyonun faaliyetlerini başlatması konusundaki ilk bildirisini yayınlamıştı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir