• DOLAR 32.474
  • EURO 34.752
  • ALTIN 2434.44
  • ...
KARANLIK ODA’DAN  BİLİNDİK SİNSİ OYUN!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER

Sakarya’da gözaltına alınan Fatih Nurullah takma adını kullanan Fatih Şağban, cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı. Ancak olayı ilk duyuran site olan Oda TV’nin yıllarca Fatih Nurullah’ı tarikat lideri ve şeyh olarak haberleştirdiği ortaya çıktı. 28 Şubat döneminde benzer senaryolarla cemaat ve tarikatlara saldırılması akıllara ‘yine aynı senaryo mu oynatılıyor?’ sorusunu getirdi.

TARİKAT LİDERİ VE EFENDİ GİBİ SIFATLARLA HABERLEŞTİRMİŞ

Yaptığı operesyonel haberlerle hem İslam’a hem de tarikat ve cemaatlere hakaret eden Oda TV adlı karanlık haber sitesi, Fatih Nurullah takma adlı sözde şeyh ile ilgili yıllardan beri haber yapıyor. 2016 yılında yapılan bir haberde her fırsatta kutsallarımıza hakaret eden iğrenç dilini bir kenara bırakan site, Fatih Nurullah’tan ‘tarikat lideri’ olarak bahsediyor. Haberin içerisinde ise ‘'Fatih Nurullah Efendi’ sıfatlarla övücü bir dil kullandığı görülüyor.

ÖNCE ÖVDÜ SONRA ‘TACİZCİ’ DEDİ

Yıllarca överek haber yapan ve bu haberlere de sitenin manşetlerinde yer veren karanlık oda, daha sonra nereden alındığı bilinmeyen ses kayıtlarıyla mahkemenin gizlilik kararına rağmen tarikat lideri olarak gösterdiği Fatih Nurullah’ın tacizci olduğu haberini yaptı. Hem bu şhsı kamuoyuna yıllarca ‘tarikat lideri’ olarak tanıtan hem de taciz skandalını ilk haber yapan sitenin aynı olması şüphe uyandırdı.

28 ŞUBAT’TA DA BENZER SENARYOLAR DEVREYE SOKULMUŞTU

28 Şubat dönemi ve sonrasında da benzer şekilde tarikat ve cemaatlere saldırmak için birçok kurgu düzenlenmiş ve mütedeyyin kesim baskı altına alınmak istenmişti. Ensar Vakfı olayında olduğu gibi bir olay üzerinden bütün cemaatler ve İslami yapılara dil uzatıldı.

ODA TV’NİN ‘EFENDİSİ’ TUTUKLANDI

Karanlık odanın haberlerinde ‘Efendi’ ve ‘tarikat lideri’ yakıştırmasında bulunduğu Fatih Nurullah takma adını kullanan Eyüp Fatih Şağban (58) sevk edildiği mahkemece küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir