• DOLAR 32.461
  • EURO 34.816
  • ALTIN 2442.774
  • ...
İslami Cihad: Siyonist işgal rejiminin bölgede sınırları aşmasının sorumlusu BAE'dir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami Cihad Hareketi'nin ileri gelenlerinden Hızır Habib bugün yaptığı açıklamada, işgalci ABD ve siyonist işgal rejiminin bölgeyle ilgili önemli arzuları ve istekleri olduğuna dikkat çekerek; "Siyonist işgal rejimi, ABD ve onun Arap dünyasını ve İslam dünyasını hedef alan emperyalist projeleri için kargının ucu konumundadır." dedi.

Hızır Habib, ABD'nin bölgede BAE dışında kalan ülkelerle de ilişkilerin normalleştirilmesi için yoğun bir çaba içinde olduğunu belirterek bütün bu çabaların hedefinde tüm Arap dünyasının ve İslam coğrafyasının bulunduğuna vurgu yaptı.

Habib, ABD yönetiminden Jared Kushner başkanlığındaki bir heyetin siyonist işgal rejimine yaptığı ziyaret hakkında da "Biz kesin olarak inanıyoruz ki ABD'den de siyonist işgal rejiminden de hiçbir hayır gelmeyecektir." dedi.

ABD'nin şu an Filistin halkına, Arap toplumlarına ve Müslüman halklara karşı açık savaş yürüttüğüne dikkat çeken Habib, onun, işgal rejiminin önüne kapatılmış bütün kapıların açılması, birtakım barış anlaşmaları vasıtasıyla ona her şeyin serbest olması için çalıştığını dile getirdi.

İslami Cihad'ın ABD'nin yürüttüğü faaliyetin son derece tehlikeli olduğuna inandığını vurgulayan Habib, BAE'ye de girdiği yoldan geri dönmesinde bulundu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir