• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik kitap okuma yarışması düzenlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Daha önce dünyanın ve Türkiye'nin mücadele ettiği yeni tip Coronavirus nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlara yönelik "Okuyan İnsan En Güçlü İnsandır"  sloganıyla kitap okuma yarışması düzenleyen İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, bu kez de sadece ortaokul ve lise öğrencilerinin katılacağı yeni bir yarışma düzenliyor.

"Ortaokul öğrencileri için aranan şartlar"

İpekyolu Belediyesi'nden yapılan açıklamada, katılımın ücretsiz olduğu ve sadece Van'da ikamet edenlerin katılacağı ortaokul öğrencileri arasındaki yarışmanın son başvuru tarihinin 28 Eylül 2020 olduğu ifade edilerek, "Sınav online olarak www.sinav.ipekyolu.bel.tr sitesi üzerinden 5 Kasım 2020 Perşembe günü 19.00-20.20 saatleri arasında yapılacaktır. Online yapılacak sınavın gün ve saati yarışmacılara sms yoluyla bildirilecektir. Her halükarda sınav gün ve saati hakkındaki gelişmeleri yarışma sitesinden takip etmek, yarışmacının sorumluluğundadır.

Çoktan seçmeli hazırlanan her kitaptan soru olacak şekilde toplamda 80 sorudan oluşan sınavımız 80 dakika sürecektir. İlk 5 kazananımıza bisiklet hediye edilecektir" denildi.

"Liseler için aranan şartlar"

İpekyolu Belediyesi, lise öğrencileri arasında yapılacak yarışmanın şartlarını ise şöyle açıkladı:

“Yarışma son başvuru tarihi 28 Eylül 2020’dir. Yarışma ve yarışmayla ilgili tüm gelişmeler https://www.ipekyolu.bel.tr web sayfasında yayınlanacaktır. Yarışmaya katılım ücretsizdir. Katılımcılar Van’da ikamet etmelidirler. Ortaöğretim (Lise) öğrencileri arasında yapılacaktır. Yarışmaya Son Başvuru Tarihi: 28.09.2020. Yarışmada belirtilen kriterlere uymayan adayların sınavı kabul edilmeyecektir. Sınav (Online)  olarak https://www.sinav.ipekyolu.bel.tr/ web sitesi üzerinden, 12 Kasım 2020 Perşembe Saat: 19.00-20.20 saatleri arasında yapılacaktır.

Çoktan seçmeli hazırlanan her kitaptan soru olacak şekilde toplamda 80 sorudan oluşan sınavımız 80 dakika sürecektir. İlk 5 kazananımıza bisiklet hediye edilecektir." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir