• DOLAR 34.236
  • EURO 37.593
  • ALTIN 2882.61
  • ...
Adana basınından kısa başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 5 Şubat 2013 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ADANAHABER GAZETESİ: Halka ait yeşil alanı kime veriyorsunuz?
Adana Büyükşehir Belediyesi ve şirketlerinde her gün yeni bir skandala imza atıyor. Belediye Encümeninde alınan bir karar sonrası Adana`nın nefes borularından biri olan Seyhan Nehri kenarındaki yeşil alanın 15 bin 500 metrekaresinin özel şahıslara verilebilmesi için sözde bir formül üretildiği öğrenildi.

Maaş bağlandı yardımlar kesildi
Kozan ilçesinde baraj inşaatında çalışırken suya düşerek hayatını kaybeden Salih Özdul`un anne ve babası, SGK tarafından kendilerine bağlanan maaşın, devlet yardımlarından faydalanamadıkları için kesilmesini istedi. SGK, evlatlarının ölümü nedeniyle çifte 55`er TL maaş bağlamıştı. Aile toplam 110 TL maaşla geçinemediklerini dile getirdi.

Katil zanlısının deli oyunu tutmadı
Adana`da boşanma davası açan eşini öldüren ve sonrasında da deli numarası yapan sanık için üçüncü kez `akıllı` raporu alındı.

5OCAK GAZETESİ: Adana`da kredi kartı borcunda patlama
Bankalardaki kredi kartı verileri, özellikle Adana ve İstanbul`da geri ödemede ciddi sıkıntılar başladığını gösteriyor.

Stajda öğrencilerin boya yaptığı iddiası
Adana`da daha önce beden eğitimi dersinde bahçedeki toprakları taşıyan öğrencilerin bu kez de bilgisayar stajında öğretmenleri nezaretinde demir korkulukları boyadıkları iddia edildi.

PKK`nın soyguncu kanadına darbe
Adana`da PKK tarafından kuyumcu soymaları için azmettirildikleri ileri sürülen 3 kişi ve çalınan altınları satan 1 kişi yakalandı. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir