• DOLAR 34.264
  • EURO 37.614
  • ALTIN 2870.612
  • ...
Diyarbakır basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan başlıklar şöyle;


DİYARBAKIR MEDYA: BAĞLAR POLİS KARAKOLUNA BOMBALI SALDIRI
Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde bulunan polis karakoluna ses bombalı saldırı düzenlendi. Olay sonrası bölgede arama başlatıldı.


DİYARINSESİ: DİYARBAKIR`DA SIRADIŞI OLAY!
Diyarbakır Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesi önündeki boş arazide bebek mezarı süsü verilmiş 7 yer polisi alarma geçirdi. Bomba uzmanları ve olay yeri inceleme ekipleri 3 saat detektör köpeklerle ceset ve bomba aradı. Cumhuriyet Savcısı gözetiminde yapılan kazılarda mezarlık süsleri içerisinde taş çıktı.


ÖZGÜR HABER GAZETESİ: ULU ORTA İÇİYORLAR!
Türkiye`de Emniyet müdürlükleri arasında uyuşturucu tacirleriyle mücadelede yıllardır ilk sırada olan Diyarbakır Emniyeti, uyuşturucu bağımlılarının ulu orta madde kullanmasını engellemekte aciz kalıyor.
Polis işlem yapamıyor.


HABER DİYARBAKIR: HÜDA PAR`DAN İÇ VE DIŞ GÜNDEM DEĞERLENDİRMESİ
Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Genel Merkezi, yazılı basın açıklaması yaparak dünyadaki iç ve dış gündem hakkında değerlendirilmelerde bulundu.


DİYARBAKIRSÖZ: İNFAZ TAKİBİ 3 YIL SÜRDÜ
Bayram A, kendisini üç yıl önce terk eden eşini ve kaçtığı kişiyi Bergama`da bulup öldürdü.


YENİ YURT GAZETESİ : DKMM, ŞUBAT AYI TOPLANTISI GENİŞ BİR KATILIMLA YAPILDI
Koordinatörlüğünü Eyüphan Kaya, moderatörlüğünü ise Doç. Dr. Ahmet İnan ın yaptığı DkMM Şubat ayı toplantısına Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten in yanısıra muhtelif STK temsilcileri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.


DİYARBAKIR YENİGÜN: SİLVAN`DA KAYA GAZI UMUDU
Silvan`da TPAO ile Shell, kaya gazı için 2 bin 500 metrede sondaj çalışmasına devam ediyor. İsmini vermek istemeyen bir TPAO görevlisi, bölgede çok büyük kaya gazı rezervleri olduğu bilgisinin kendilerine ulaştığını vurguladı


GAZETE DİYARBAKIR: BEYAZ: DİYARBAKIR`A BÖYLE BİR ÜNİVERSİTE KURULMASI BENİ HEYECANLANDIRDI
TBMM Genel Kurulu`nda, Yüksek Öğretim Kurumları Teşkilat Kanunu`nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı onaylandı. Bu kapsamda Diyarbakır`da Selahattin Eyyübi Vakıf Üniversitesi adıyla bir üniversite kurulacak. (M. Sait Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir