• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Durdurun bu siyonist teröristi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DIŞ HABERLER SERVİSİ – BAE’nin işgalcilerle normalleşme anlaşması imzalaması ile birlikte daha da azgınlaşan bu siyonist teröristler, durdurulmazsa çok büyük yıkım ve katliamlar gerçekleştirecekler. 10 yılı aşkın süredir ambargo uyguladığı Gazze’nin can damarı sınır kapılarını kapatan siyonist çete, mücahitlerin kendi imkanları ile kazmış olduğu ikinci bir can damarı olan tünelleri bombalayarak insanlıktan ne derece uzaklaştığını gözler önüne seriyor. Açık olan son sınır kapısını da kapatmasıyla beraber Gazze’yi yakıt, gıda ve daha birçok alanda zor durumda bırakan siyonist çete, bir an önce durdurulmalı.

Siyonist çetenin hadsiz saldırıları sadece Filistin ile de sınırlı değil. Siyonistler, Lübnan Hizbullah'ına ait bazı gözlem noktalarına da hava saldırısı düzenledi, sınır bölgesine aydınlatma fişekleri ve fosfor bombaları attı.

SİYONİST ÇETE YİNE GAZZE’YE SALDIRDI

İşgalcilerin sözde ordusunun Twitter hesabından yapılan yazılı açıklamada, savaş uçaklarının HAMAS'a ait bir tünele hava saldırısı düzenlediği belirtildi.

Filistin kaynaklarından alınan bilgiye göre ise siyonist işgal rejimi savaş uçakları, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinin doğusunda yer alan boş arazileri vurdu. Saldırılarda şehid veya yaralanan olmadı.

İşgal rejimi, yaklaşık 3 haftadan bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik aralıksız sürdürdüğü saldırılara gerekçe olarak, Gazze tarafından işgal altındaki topraklara helyum gazıyla şişirilmiş yanan balonlar gönderildiğini ve bu balonların Yahudi işgal birimlerinde yangın çıkardığını iddia ediyor.

SİYONİST İŞGAL REJİMİ BATI YAKA’DA BASKIN VE ALIKOYMALARA DEVAM EDİYOR

Siyonist işgal rejimi, dün de, işgal altındaki Batı Yaka’nın farklı bölgelerinde yeni baskın ve alıkoymalar gerçekleştirdi. Son zamanlarda baskın ve saldırılarını artıran siyonist işgal rejimi, işgal altındaki Beytülahim kentine bağlı Merah Rebah Beldesine baskın düzenleyerek birkaç kişiyi alıkoydu.

İşgalcilerin, Cenin’e bağlı Kabatiye kasabasının batı mahallesine baskın düzenlemesi üzerine Filistinli gençlerle işgalciler arasında çatışma yaşandı. Siyonist işgalciler, işgal altında olan Batı Yaka ve Kudüs’te geceleri vatandaşların evlerine baskın düzenleyerek alıkoymalarına devam ederken, çocuklara ve kadınlara korku yaşatıyor.

HAMAS’ın Batı Yaka’daki medya ofisi tarafından yayınlanan rapora göre, işgalciler bölgede 393 alıkoyma dâhil olmak üzere toplamda 1655 ihlal gerçekleştirdi. Bu, haziran ayındaki sayının iki katı.

SİYONİST İŞGAL REJİMİ HİZBULLAH'IN GÖZLEM NOKTALARINA SALDIRDI

İşgal rejiminin saldırısında, Lübnan Hizbullah'ına ait bazı gözlem noktalarına hava saldırısı düzenledi, sınır bölgesine aydınlatma fişekleri ve fosfor bombaları atıldı.

İşgal rejiminin sözde ordusundan yapılan yazılı açıklamada, saldırıya gerekçe olarak, sınırdaki bir işgal rejimi askerine Lübnan tarafından ateş açıldığı ve sızma girişiminde bulunulduğu öne sürüldü. Açıklamada, askerin yaralanmadığı bildirilirken, yaşanan her türlü olaydan Beyrut yönetiminin sorumlu tutulacağı kaydedildi.

Lübnan sınırında yaşanan olay nedeniyle, bölgedeki Yahudilere evlerinde kalmaları ve açık alanlardaki tüm aktiviteleri iptal etme çağrısı yapılmıştı. İşgal rejimi medyası, olayın sözde Başbakan Netanyahu'nun yakın bir bölgede bulunduğu sırada gerçekleştiğini aktardı.

Siyonist işgal rejimi, 2006'daki 2. Lübnan Savaşı'ndan bu yana ilk kez Lübnan topraklarında Hizbullah'a ait hedeflere hava saldırısı düzenledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir