• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Üç farklı ilde yankesicilik ve hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şahıs tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmayla ilgili açıklamada bulundu.

23 Temmuz'da Battalgazi ilçesi Akpınar Mahallesi Cezmi Kartay Caddesi'nde meydana gelen yankesicilik olayında 750 TL'nin çalındığı belirtilen açıklamada, 15 gün önce ise Dabakhane Mahallesinde meydana gelen açıktan hırsızlık olayında 3 bin TL nakit para, 200 dolar, 100 Euro ve 8 bin TL değerinde senetlerin çalındığı ifade edildi.

Açıklamanın devamında, 6 gün önce Saray Mahallesi Aile Sağlık Merkezi'nde meydana gelen işyerinden ve kurumdan 180 TL ile 2 çeyrek altının çalındığı, Siirt'te yankesicilik ve Elâzığ'da da açıktan hırsızlık olayının gerçekleştiği belirtildi.

Açıklamanın sonunda, şu ifadelere yer verildi:

"Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince 40 farklı noktada bulunan 63 saatlik kamera incelemesi ve kapsamlı saha çalışmalar neticesinde bahse konu 5 olayında failinin M.A. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş, şüpheli şahıs 23 Ağustos 2020 günü yaşanan kovalamaca sonucunda ekiplerimizce yakalanmıştır. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli mahkemece tutuklanmıştır." (İLKHA)                                     







Bu haberler de ilginizi çekebilir