• DOLAR 32.47
  • EURO 34.847
  • ALTIN 2447
  • ...
Nehre Düşen Otomobil Bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Jandarma Genel Komutanlığı ile İzmir, Aydın ve Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum müdürlüklerine bağlı arama kurtarma ekipleri ile İzmir ve Marmaris Emniyet müdürlükleri sualtı ekiplerinin katılımıyla sürdürülen çalışmaların 5. gününde sonar cihazıyla yapılan dip taramasında otomobilin yeri tespit edildi.

Aracın sudan çıkartılması için çalışma başlatıldı ve iki iş makinesiyle yukarıya çekildi.

Bu sırada, camları kırılmış vaziyetteki araçtan bir çocuk cesedi suya düştü. Ailenin en küçük ferdi Eyüp Arslan`a (7) ait olduğu belirlenen ceset, dalgıçlarca sudan çıkartıldı.

Mehmet (38) ve Necla Arslan (35) çifti ile çocukları İrem Arslan`ın (11) cesetleri de otomobil içerisinde bulundu. Cesetler, Söke Belediyesi cenaze araçlarıyla otopsi için Söke Devlet Hastanesi`ne nakledildi.

Söke`de toptan gıda pazarlama işi yapan Mehmet Arslan, eşi Necla Arslan ile çocukları İrem Arslan ve Eyüp Arslan`dan haber alamayan yakınları polise başvurmuş, MOBESE kameralarının incelemesi neticesinde, Söke`ye bağlı Tuzburgazı ile Didim`e bağlı Balat köyleri arasında Menderes Nehri üzerindeki köprüden bir otomobilin düştüğünün tespit edilmesi üzerine nehirde arama çalışması başlatılmıştı.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir