• DOLAR 32.446
  • EURO 34.771
  • ALTIN 2441.168
  • ...
Yeşil Bulvarı Köprüsü  trafiğe hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Büyükşehir Belediyesi`nin Yeşil Bulvar PTT Evleri Mahallesi DSİ sulama kanalı üzerine yaptığı köprü tamamlanırken çevresindeki asfaltlama çalışmalarının ardından araç ve yaya trafiğine birkaç gün içinde açılacağı açıklandı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları sürerken, köprünün ulaşıma açılması ile birlikte çevrede trafik akışının önemli ölçüde rahatlaması bekleniyor.

Adana`da yapılan köprüler hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, \"Son 10 yılda Adana`da yapılan köprü sayısı 4 ile sınırlı kalmış. Biz 2,5 yılda 30 civarında köprü yaptık ve Adanalının hizmetine sunduk. Yaptığımız köprüler trafik akışını rahatlatıyor, insanların hayatını kolaylaştırıyor. Hem zaman hem de ekonomik açıdan Adanalılara avantaj sağlıyor. Akıllı Dokunuş kapsamında yaptığımız bu çalışmalara devam ediyoruz. Yeni köprüler yaparken bir yandan da kavşak düzenlemeleri ile kent içi trafik sorununa çözüm getiriyoruz\" dedi. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir