• DOLAR 32.582
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2457.373
  • ...
İslami STK`lar Fakirin Yüzünü Güldürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Tespit ettikleri fakirleri incitmeden ihtiyaçlarını gideren Bingöl Merhamet Eli Gıda Bankası, Ocak ayı içerisinde 30 aileye gıda ve nakdi yardımlarda bulundu. Dernek, şimdi de tespit ettiği 120 aileye beyaz et yardımda buluyor.


Zengin ile fakir arasında köprü vazifesini görevini gören Bingöl Merhamet Eli Gıda Bankası başkanı Mehmet Tamaç, yarıma muhtaç ailelere kardeşlik elini uzattıklarını söyledi.


Tamaç, "Yardım faaliyetlerimizi ara vermeden devam ediyoruz. Ocak ayı içinde 30 aileye gıda ve nakdi yardımında bulunduk. Kimi ailelerin nakit ihtiyacı vardı, kira ve benzeri ihtiyaçları olduğu için gücümüz nisbetinde nakit ve gıda yardımı yaptık. Allah nasip ederse120 aileye beyaz et yardımı yapacağız, dağıtıma bugün itibariyle başladık. Ayrıca 25 aileye gıda ve nakit yardımı hedefliyoruz. Bize yardımda bulunan ve yardımlarını esirgemeyen hayırseverlere teşekkür ederiz. Rabbim yardımcıları olsun. Bu yaptıkları hayırları onlar için ahiret azığı olsun ve her türlü kazadan ve belalardan korumalarına vesile kılsın" dedi.


Son olarak hayırseverlere Çağrıda bulunan Tamaç, "Fakir ve kimsesizlere yardımda bulunmak isteyenlere diyoruz ki; bizde bin tespitli fakir aile var. Hala bize başvurup da tespitlerine gidemediğimiz aileler de mevcut. Yardım etmek isteyen varsa kendilerine isim veririz. Yâda isterlerse bizim vasıtamızla yardımcı olurlar. Bu kış ayında kiminin oduna, kimisinin birikmiş kira borcu için nakite ihtiyacı var" dedi. (Nihat Kanat-İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir