• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Siirt Umut Kervanı Kurban Bayramı öncesi yetim çocukların yüzünü güldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Siirt Umut Kervanı, hayırseverlerin yardım ve destekleriyle yetim, muhtaç ve kimsesizlere umut olmaya devam ediyor. Siirt Umut Kervanı, son olarak kentte "yetimlerin yüzü gülsün" sloganıyla onlarca yetim ve muhtaç çocuğa kıyafet yardımında bulundu.

 

Bir mağazaya götürülen, aralarında Suriyeli çocukların da bulunduğu 50 çocuk, dilediği ayakkabı ve kıyafeti alma imkânı buldu.

“Yetim çocukların yüzünü güldüren hayırseverlerden Allah razı olsun”

"Yetim çocukların yüzünü güldüren ve bu hayra vesile olan hayırsever kardeşlerimizden Allah razı olsun.” diyen Siirt Umut Kervanı Vakfı Gönüllüsü Aynur Tokdemir, “Onların vermiş olduğu katkılar sayesinde bu yardımları gerçekleştirdik. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

50 yetim ve muhtaç çocuğu Siirt Umut Kervanı olarak giydirdiklerini ifade eden Tokdemir, “Çocukların bayram ihtiyaçları olan giysi ve ayakkabıları kendilerinin seçebileceği bir şekilde almalarını sağladık. Buradan onları gülümseterek yolcu ettik. Bizler biliyoruz ki Peygamber Efendimiz aleyhisselatu vesselam yetim kardeşlerimizi bize emanet etmiştir. Allah Azze ve Celle de muhakkak ki yetimleri bırakmamak gerektiğini ayet-i kerimede belirtmiştir. Bizler de onları kakmadan, üzmeden, gülmelerini ve istedikleri şekilde bir bayram geçirmeleri için onlara bayramlıklarını temin ettik.” diye konuştu. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir