• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Elart.com ile Çeyizinize Kavuşun
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Evlenme çağına gelmiş olan herkes çeyiz hazırlığı içerisine girmektedir. Ülkemizde sıklıkla rastlanan çeyiz adet ve geleneği özellikle anneler tarafından çocukları küçük yaşta iken başlamaktadır. İleride kendi yuvalarını kurunca kullanılmak üzere birçok ürün alınır, saklanır ve vakti gelince de çocuklara teslim edilir. Bu çeyiz eşyalarının içerisinde birçok tekstil ürünleri de bulunmaktadır. İşte Elart markası çocuğunuza çeyiz hazırlıkları içerisinde olduğunuz zamanlarda baş vuracağınız bir adrestir. Birbirinden güzel ürün seçenekleri ile oldukça fazla olan çeşitleri incelemek için elart.com adresini ziyaret etmenizi öneririz.

Satın almayı düşündüğünüz ve sıklıkla ihtiyaç olan çeyiz ürünleri arasında neler var gelin şöyle bir inceleyelim:

  • Çeyizlik Nevresimler

Nevresim genellikle ve sıklıkla kullanılan bir üründür. Çeyizde nevresim takımından en az 2 adet çift kişilik ve 2 adet tek kişilik bulunması gerekir. Çeyiz seti almak isteyenler bu setin içinde nevresim takımına da sahip olabilirler. İlk etapta alınan 4 adet nevresim takımı, çeyiz hazırlayanlar için şarttır. Daha sonra duruma göre kişiler zaman içerisinde daha fazla edinmek de isteyeceklerdir. Alacağınız takımların büyüklükleri ve kumaş yapısı oldukça önemlidir. Büyük boy yatak seçiminde bulunanlar battal boy nevresim takımını tercih edebilirler.

Alınan bu çeyiz eşyasının renkleri de oldukça farklıdır. Renk tercihlerinizi kendi zevkinize göre seçebilirsiniz. Eşyalarınız alındı ise; onlara uygun olan renkleri de tercih edebilirsiniz. Mesela yatak odasının perdesi ve halısı ile uyumlu olan nevresimler gözünüze daha hoş görünecektir. Pamuklu kumaştan dokunmuş olması, sağlığa olumsuz etki edebilecek ürünlerin kullanılmamış olması dikkat edilmesi gereken unsurlardır. Elart ürünleri %100 pamuk kullanılarak üretilmiştir. Dokuma sıklığı ve dikiş kalitesi özenilerek hazırlanmıştır. Renkleri incelemek, ürün içeriklerine bakmak için elart.com sitesini ziyaret etmenizi öneriyoruz.

  • Çeyizlik Pike ve Yatak Setleri

Her çeyizde bulunması gereken ürünler arasında pikenin yeri başkadır. Özellikle yaz aylarında kullanılan pikeler hem hafifliği hem de serin tutması bakımından tercih edilmektedir. Farklı renklerde üretilmişlerdir. Çeyiz seti içerisinde pike takımlarına da yer vermelisiniz. Bu takımlarda pike, nevresim, çarşaf ve yastık kılıfları bulunmaktadır. Bu set ile birçok ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Farklı renklerde üretilmiş olan pike takımlarının görsellerini, ürün içeriklerini ve fiyatlarını incelemek için elart.com adresini incelemenizde fayda bulunmaktadır.

Yatak setleri ile yatak odasına ayrı bir hava da katmış olacaksınız. Özellikle jakarlı kumaşlardan üretilmiş olan bu setler bütün mobilyalar ve diğer eşyalar ile uyumlu olacak şekilde üretilmiştir. Yatak setlerinde pike, nevresim, çarşaf, yastık kılıfları ve kırlentlere rastlayacaksınız. Odaların şenlenmesi ve şık bir görüntü kazanılması bu setler ile mümkün olmaktadır.

  • Çeyizlik Battaniye Seti

Çeyiz seti içinde bulunması gereken ürünlerden bir diğeri de battaniye setleridir. Battaniyeyi tek olarak da alabilirsiniz. Ama set şeklinde alınan ürünler sizin birçok ihtiyacınızı karşılayacaktır. Çünkü setlerin içinde battaniye, çarşaf, dantelli yastık kılıfı ve düz yastık kılıfı vardır. Görüntüdeki güzellik ve şıklık ile yatak odalarınıza güzel bir görsellik kazandırmak bu battaniyeler ile mümkün olmaktadır. Yumuşacık dokusu ile tek ya da set olarak satın alacağınız çeyizlik battaniyeler Elart kalitesi ile sizlere sunulmaktadır. Bütün modelleri incelemek için elart.com sitesini inceleyebilirsiniz.

  • Çeyizlik Yatak Örtüleri

Yatak örtüsü, yatak odalarında bulunan ve odaya ayrı bir hava katan çeyizlik ürünlerdir. Elart markası altında her zevke hitap eden ekonomik ürünlerle karşılaşabilirsiniz. Kırlentleri ile birlikte takım olarak satılan bütün ürünler internet sitemizde bulunmaktadır.

  • Çeyizlik Havlu ve Bornoz Setleri

Havlular çeyizler arasında oldukça fazla bulunan eşyalardır. Günlük ve misafir için ayrı kullanıma uygun olan havlular ve bornoz setleri Elart tarafından sizler için hazırlanmıştır. Çeyiz seti hazırlığında olan kişilerin erkek ve kadın bornoz setlerinden almaları gerekmektedir. Yumuşak dokuda, su emme oranı yüksek havlularımız ile cildiniz tahriş olmayacaktır. Yani kısacası şunu diyebiliriz; evlenmek üzere olan kişiler elart.com ile hayalindeki çeyize kavuşurlar.

Bu haberler de ilginizi çekebilir