• DOLAR 32.582
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2457.373
  • ...
Umut Kervanı İstanbul’da onlarca yetimi bayram öncesi giydirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yetim, mağdur ve muhtaçlara umut olan Umut Kervanı Vakfı, her bayram öncesinde olduğu gibi bu bayramda da yetim ve mağdur çocukları sevindirdi.

"Yetim Giyindirme Projesi" kapsamında İstanbul Bağcılar’da bir giyim mağazasında düzenlenen program kapsamında aileleriyle birlikte mağazaya gelen onlarca çocuk, gönüllerinin istediği ürünleri seçti. Bayramlıklarını alan çocukların sevinçleri yüzlerinden okundu.

Düzenlenen program sonunda açıklamada bulunan Umut Kervanı Genel Başkan Yardımcısı Cemal Çınar, bu hayra vesile olan hayırseverlere ve vakıf çalışanlarına teşekkür etti.

Çınar, “Yardım eden tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Programda bizi yalnız bırakmayan ve çocuklarını babasız büyüten annelere Allah yardım etsin. Çocuklar bizim çocuklarımız, yetimler bizim yetimlerimizdir. Yetim denilince Allah Resulü akla gelir. Bayram arifesinde bu çocuklarımızı sevindiren tüm hayırseverlere tekrar teşekkür ediyorum. Allah, yetimlerimizi İslam ahlakı üzerine yetiştirmeyi annelerine nasip etsin. Allah çocuklarımızı zamanımızın şerlerinden muhafaza eylesin.” diye konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir