• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Siyonist Askerlerin Küstahlığı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
FİLİSTİN - El-Aksa Müessesesi, bugün konuyla ilgili yayınladığı bildiride, İslam ümmetini Müslümanların ilk kıblesini koruma konusunda üzerine düşen yükümlülüğü yerine getirmeye davet etti.
 
Filistin Enformasyon Merkezinin haberine göre, El-Aksa Müessesesi bu uyarıyı Mescid-i Aksa`da namaz kılan cemaatin ve camide nöbet tutan Filistinlilerin dün işgal ordusu kadın askerlerinden yaklaşık yüz kadarının askeri elbiseleriyle El-Mağaribe Kapısı`ndan Mescid-i Aksa`ya girdiğini söylemesi üzerine yaptı.
 
Görgü tanıkları, Siyonist kadın askerlerin Mescid-i Aksa`nın avlusuna girdikten sonra gruplara ayrıldıklarını ve her grubun başında Siyonistlerin inşa etmek istedikleri sözde mabed hakkında askerlere bilgi veren bir rehberin olduğunu söyledi.
 
Siyonist kadın askerlerin Mescid-i Aksa`nın avlusunda gösteri yapar gibi askeri düzen içinde yürüdüklerine dikkat çeken görgü tanıkları, daha sonra kadın askerlerin Kubbetu`s-Sahra Mescid-i çevresinde toplanarak hatıra fotoğrafı çektirdiklerini, kahkahalarla gülerek Mescid-i Aksa`nın saygınlığına aykırı çirkin davranışlarda bulunduklarını ifade etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir