• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Trabzonspor’da gündem yeni hoca!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şampiyonluğun kaçmasının ardından Hüseyin Çimşir ile yolların ayrıldığı Trabzonspor’da yeni teknik direktörün kim olacağı merakla bekleniyor.

Süper Lig’in 33. Haftasında Başakşehir’in şampiynluğunu ilan etmesiyle yarışa havlu atan Trabzonspor’da belirsizlik hakim. Bordo mavililerde kaçan şampiyonluğun faturası teknik direktör Hüseyin Çimşir’e kesilirken henüz yeni teknik adam belirlenmedi.

Trabzon Haber kaynaklarından Haber61’de yer alan bilgilere göre; Bordo mavililer ilk aşamada yardımcı antrenör Eddie Newton’a şans tanıyacak. Devre arasında Chelsea’den teknik ekibe katılan Newton ile ligin son maçına ve Türkiye Kupası finaline çıkılacak. Takımı tanıması ve yabancı futbolcularla olan diyaloğu avantaj olarak görülen Newton’ın takım üzerinde göstereceği etkiye göre yeni adaylar üzerine yönlenecek ya da Newton ile yola devam edilecek.

Gelen son dakika Trabzonspor Haberleri ise Fırtına’nın şimdiden teknik direktör adaylarını belirlediği yönünde. Henüz yönetim tarafından doğrulanmasa da, Şota Arveladze, Abdullah Avcı, Kenan Koçak gibi isimler basın da yer almaya başladı. İddialara göre bu isimler üzerinde bordo mavili camiaya yakın olan Şota diğerlerine göre bir adım önde…

Bilindiği üzere Şota, gol krallığı da yaşadığı Trabzonspor’da daha önce teknik adamlık yapmış ancak şanssız bir dönem geçirdikten sonra ayrılmıştı.

Öte yandan Abdullah Avcı ismi bordo mavili taraftarların çok sıcak bir isim olmadığı kaydedilirken Almanya’da Hannover’i çalıştıran Kenan Koçak’ı Alman basını yazmıştı.

KUPA SONRASI BELLİ OLACAK

Trabzonspor’da son gelişmeler bu şekildeyken bordo mavili yönetim ilk olarak ligi 2. Bitirmeye ve sonrasında Türkiye Kupası’na odaklanmış durumda. Yönetim , Newton’ın bu maçlardaki performansına göre yol haritasını çizecek.

Trabzonspor hakkında detaylı haberler için https://www.haber61.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir