• DOLAR 32.473
  • EURO 34.712
  • ALTIN 2436.353
  • ...
Siyonist işgal rejiminin baskınlarında 3 Filistinli yaralandı, 5'i esir alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bugün sabah saatlerinde işgal rejiminin baskınına uğrayan ilk adres Nablus şehrinin doğusunda bulunan Balata mülteci kampı oldu. İşgal rejiminin düzenlediği baskınlara direnen Filistinlilerden 3'ü açılan ateş sonucu yaralanırken, bir kişi de esir alındı. 

Edinilen bilgilere göre, Balata mülteci kampını basan siyonist işgal rejimi, evine baskın düzenlediği bir genci alıkoyarak götürdü. 

Baskın sırasında kamptaki gençlerle işgal rejimi askerleri arasında çatışmalar meydana geldi. Yaşanan çatışmada, işgalci siyonistlerin açtığı ateş sonucu Filistinlilerden üç genç yaralandı. Gençlerden birinin karnından, diğer ikisinin ise bacaklarından yaralandığı ve yaralıların hastanelere kaldırıldığı belirtildi. 

El-Halil'de kentindeki Vadi Ebu Kuteyle mıntıkasına da baskın düzenleyen işgalci siyonistlerin, 2 genci evlerinde sıkı arama yaptıktan sonra alıkoyduğu öğrenildi. 

Tulkerem'de de evlere baskınlar düzenleyen işgal rejimi burada da 2 Filistinliyi alıkoyarak götürdü. 

İşgal rejimi Batı Şeria ve Kudüs'te gündelik olarak baskınlar düzenliyor ve evleri basarak sıkı aramalar yapıyor. Hedef gözetmeksizin Filistinlileri alıkoyuyor ve direniş gösterenlerin üzerine ateş açıyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir