• DOLAR 32.482
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2442.57
  • ...
Diyarbakır`a inen Van uçağıyla ilgili açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Konu ile ilgili olarak havayolu şirketinden yapılan yazılı açıklamada, söz konusu uçağın İstanbul`da hava muhalefeti nedeniyle 2 saat 15 dakika rötarlı olarak saat 20.45`te kalkışa geçtiği ifade edilerek, olumsuz hava şartları nedeniyle Van`a iniş yapamayan uçağın Diyarbakır`a gece saat 01.00 sıralarında iniş yapmak zorunda kaldığı belirtildi.

 

Açıklama da şunlara yer verildi.
\"Yolcuların bir kısmı İstanbul`a geri dönmek yerine kara yolundan Van`a gitmek istemişlerdir. Bunun üzerine kara yolundan Van`a gitmek isteyen yolcularımız için otobüs tutulup transferleri gerçekleştirilmiş, geri kalan yolcularımız ise tekrar uçakla İstanbul`a getirilip otellere yerleştirilmiştir.

 

Uçağın Van`a ulaşamaması nedeniyle iptal edilen VAN-SAW 20.55 seferi için Van Havalimanı`nda bulunan ve şehir dışından gelen yolcularımız otellere yerleştirilmiştir.

 

Şu anda olumsuz hava koşulları nedeni ile diğer havayollarının da Van uçuşları beklemededir. Van`daki kar yağışı kesilip meydan açılınca İstanbul`daki yolcularımız tekrar uçakla Van`a gönderilecektir.\" denildi.

 

Çıkan haberlerde ise İstanbul-Van seferini yapan yolcu uçağının, hava muhalefeti nedeniyle Diyarbakır`a gece sat 01.00 sıralarında acil iniş yaptığı ve uçağın İstanbul`a geri dönmesi üzerine yolcular isyan ettiği iddia edilmişti. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir