• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Tutuklama yetmez, faaliyetleri yasaklansın; BATAKLIK KURUTULMALI!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haber Merkezi

Hz. Muhammed (s.a.v.)'e çok çirkin bir karikatürle hakaret eden, "Türkiye LGBTİ Birliği" adlı sitenin sorumlusu sapkın M.C.S. İstanbul'un Fatih ilçesinde gözaltına alındı. Aralarında avukat Mustafa Doğan İnal’ın da bulunduğu 9 kişi, bu sapkın yapı hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Av. Mustafa Doğan İnal “İslam ve sevgili Peygamberimize açıkça saldıran bu alçak grup besbelli bir provokasyon peşinde. Bu alçaklık karşısında derhal şikayetimizi yaptık. Belediye resmi sayfalarından bu sapıkları savunan herkesin haberi olsun! Sizinle mücadelemiz ebediyen sürecek” dedi.

"BATAKLIK KURUTULMALI"

Ahlaksızlıklarıyla bilinen sapkınların yuvalandığı kuruluşların işlediği cürümler sınır tanımıyor. Yüzde 99'u Müslüman olan bu ülkenin mukaddesatlarına dil uzatma cüretine varan bu hadsizlikler ciddi tepkilere neden oluyor. Kamuoyu, şiddetle tepki gösterdiği bu ahlaksızlıkların yasaklanmasını istiyor. Bir sapkın ahlaksızın tutuklanmasının sineklerle uğraşmak gibi olduğunu düşünen kamuoyu, "BATAKLIĞIN TAMAMEN KURUTULMASINI" istiyor.

SAPKINLARIN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL İSLAM

İslam dininin ahlaksızlıkları ve sapkınlıkları yasakladığı ve bunların fiillerine karşı da İslam'ın hükümlerinde çok ağır cezaların bulunmasına rağmen kudurmuşçasına Peygamberimiz ve İslam'a saldıran sapkınlar, aileyi yıkma ve toplumu ifsat etme yolundaki en büyük engel olarak İslam'ı görüyorlar. Bu yüzden her fırsatta İslam’a saldırıyorlar. İstanbul Sözleşmesi’nden aldıkları güçle her fırsatta İslam'ın kutsallarına dil uzatan sapkın güruh, Twitter hesaplarında paylaştıkları karikatürle Hz. Peygamber'e hakaret etme cüretiyle toplumun sinir uçlarıyla oynuyor. Twitter'da açılan "Rasulullaha Hakaret Affedilemez" etiketine yazarak tepki gösteren on binlerce Müslüman, yetkilileri göreve davet ederek bu azgın güruha müdahale edilmesini ve İstanbul Sözleşmesi’nin bir an önce kaldırılması çağrısında bulundular.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU, “PEYGAMBER EFENDİMİZE HAKARET EDEN PİSLİK ALINDI”

Hz. Muhammed (s.a.v.)'e çok çirkin bir karikatürle hakaret eden sitenin sorumlusu sapkın M.C.S.'nin İstanbul'un Fatih ilçesinde gözaltına alınmasını sosyal medya hesabından duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Peygamber Efendimize hakaret eden pislik alındı...” paylaşımında bulundu.

ADALET BAKANI GÜL: “EFENDİMİZE DİL UZATAN ALÇAK MÜFTERİ İÇİN HESAP VAKTİ”

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ise, “Peygamber Efendimize (sas) dil uzatan alçak müfteri için hesap vakti...” açıklamasında bulundu.

SON GELİŞME (GÜNCELLENDİ)

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Twitter üzerinden İslam'a ve Hz.Muhammed'e yönelik hakaret içerikli karikatür paylaşılması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Fatih'teki evinde gözaltına alınan şüpheli M.C.S.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen şüpheli, savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Şüpheli M.S.C., nöbetçi hakimlikçe "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan tutuklandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir