• DOLAR 32.471
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2441.74
  • ...
TİF, cinsel sapkınlığın getirdiği her türlü sapkın kimliğe karşı olduğunu açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

“İzciler; Allah’a, vatana, milletine, ailesine ve izci liderlerine sadakati, şeref, onur ve haysiyetini her şeyin üzerinde tutan önder ve öncü gençlerden oluşur.” diye izcilerin tanımlandığı açıklamada, gençlere karşı küresel bir saldırı haline gelen cinsel sapkınlığın karşında yer alınacağı ifade edildi.

Son dönemde küresel bir saldırganlıkla gençlerin sağlık, ahlâk, bedensel bütünlük ve değerlerini çökertmeye yönelik projeleri yakından takip etmeye başlandığı belirtilen açıklamanın devamında, bu saldırgan sapkınlıklara karşı gençleri muhafaza etmenin en önemli görevlerinden biri olduğu vurgulandı.

Açıklamada, “İnsan olmaktan kaynaklı doğuştan sahip olunan evrensel haklarda tüm insanlık hemfikirken, sözde ‘özgürlük’ adı altında büyük bir tahakküm ve illegal bir tutumla başta gençleri, sonra STK’lardan şirketlere, belediyelerden hükümetlere tüm toplumu kendi sapkın fikirlerini kabule zorlayan bu onursuzluğu ifşâ ediyoruz. Gençliğin anlam ve değer dünyasını yıkma, gençliği kendi sapkın kimlikleri üzerinden tanımlama, gençliğin davranma, düşünme hürriyeti ile cinsel ve fiziksel bütünlüğünü kaybettirme girişimlerine karşı olduğumuzu söylemek, bir mecburiyet halini almıştır. Sinemizde barındırdığımız ve dahası bir parçası olduğumuz İzciliğin salt bir spor dalı olamayacağı, büyük bir anlam ve değer dünyasının hakiki taşıyıcısı olduğu gerçeğini hatırlatarak, LGBTQ+ hareketi ve beraberinde getirdiği her türlü sapkın sözde kimliğin TİF nezdinde kabul görmeyeceğini, özellikle ‘Onur(!) Haftası’ kisvesiyle karşımıza çıkarılan bu onursuzluğu sorumluluk ve etkinlik alanımız gereği ifşâ etmek için bu açıklamayı kamuoyuyla paylaşma zaruretimiz hâsıl olmuştur.” denildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir