• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Malatya'da çeşitli suçlardan aramaları bulunan 18 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yakalanan şahıslar içerisinde bir kişinin kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak suçlarından toplamda 11 arama kaydının bulunduğu, 10 yıl 10 ay 12 gün hapis ve bin TL para cezasının bulunduğuna dikkat çekildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü İl genelinde yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, şüpheliler ile birlikte bin 137 adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikte hap, 8,47 gram narkotik madde, 3 adet tabanca ve 53 adet mermi, 3 adet ruhsatsız tüfek, 3 adet kartuş, 4 adet kurusıkı tabanca, 2 adet şarjör ve 41 adet mermi 2 adet bıçağın ele geçirildiği belirtilen açıklamada, 7 adet cep telefonu hırsızlığı olayının aydınlatıldığı, 2 farklı evden hırsızlık olayı şüphelisi 2 şahsın yakalanarak haklarında gerekli işlemlerin yapıldığı belirtildi.

Aralarında, kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak suçlarından toplamda 11 adet aranmasının bulunduğu ve 10 yıl 10 ay 12 gün hapis cezası ve bin TL para cezası bulunan bir şahıs olmak üzere toplamda 18 aranan şahsın yakalanarak adli makamlara teslim edildiği ifade edildi.

Kumar ve fuhuş operasyonları kapsamında bir adreste bir bayan ve iki erkek şahıs olmak üzere 3 kişi hakkında gerekli idari işlemin yapıldığı, kendilerine 5 bin 250 TL para cezasının verildiği, bahse konu ikametin mühürlenmesi için ilgili kurumlarla gerekli yazışmaların yapıldığı açıklamasında bulunuldu.

Açıklamanın sonunda ruhsatsız ve isimsiz olarak faaliyet gösteren bir işyerinde yapılan denetimlerde; bir adet tombala (kumar) makinası, 794 adet tombala kartı, 361 adet değişik renklerde pinpon topu, 2 adet gizli kamera ele geçirilerek muhafaza altına alındığı, işyeri sorumlusu 2 şüpheli hakkında gerekli yasal işlemlerin yapıldığı belirtildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir