• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
İnönü Üniversitesi `Meal Bilgisi Yarışması` düzenliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MALATYA - Malatya İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve İlim Yayma Cemiyeti Malatya Şubesi, Kur`an-ı Kerim Meal Bilgisi yarışması düzenliyor.

Başvurular 30 Mart`ta sona erecek, sınav ise 04 Mayıs`ta yapılacak. Yarışmada Prof. Dr. Mustafa Öztürk`ün Kur`an-ı Kerim meali esas alınacak. Başvurular, İnönü Üniversitesinin resmi web sitesinden yapılacak.

Hem Rektörlükten hem sivil toplum kuruluşlarından destek aldıklarını belirten yarışma koordinatörü araştırma görevlisi Fethullah Zengin, amaçlarının sadece ilahiyat fakültesi öğrencilerinin katılımı olmadığını, diğer bölümlerden de Kur`an-ı Kerimi şimdiye kadar tanımayan öğrencileri Kur`an ile tanıştırmak olduğunu dile getirdi.

Kur`an-ı Kerim`in anlaşılması ve hayata tatbik edilmesi için böyle bir çalışma yaptıklarını ifade eden Zengin, "Bu çalışmada bir kişinin anlı secdeye gitmesi bizim için büyük bir sevinç kaynağıdır" dedi.

"Kur`an-ı Kerim Meal Bilgisi Yarışması"nın duyurusu yeni yapılmasına rağmen yoğun ilgi gördüğüne dikkat çeken Zengin, yarışmaya katılacak adaylara şimdiden başarılar diledi. (Süleyman Tuna - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir