• DOLAR 32.47
  • EURO 34.847
  • ALTIN 2447
  • ...
O ülkenin cumhurbaşkanı sapkınlar için bakın ne dedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Polonya  Cumhurbaşkanı Andrzej Duda,"sapkınların hakları" savunuculuğunun 'komünizmden daha yıkıcı bir ideoloji olduğunu' söyledi. Polonya'da 28 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi düzenlediği seçim kampanyasında konuşan Duda, ailesinin kuşağının 40 yıl boyunca komünist ideolojiyle boğuştuğunu belirtip "Onlar bu mücadeleyi, çok daha yıkıcı olan yeni bir ideoloji ortaya çıksın diye yürütmedi" diyerek cinsel sapkınlıklların savunuculuğunu eleştirdi.

KOMÜNİZMDEN DAHA YIKICI
Cumhurbaşkanı Duda, iktidardaki milliyetçi PiS Partisi'nin müttefiki. Muhalifler partinin eşcinsel karşıtı bir gündemi olduğunu söylüyor. sapkınların savunucusu ILGA-Europe adlı örgüt geçen hafta yayımladığı endekste Polonya'nın Avrupa Birliği ülkeleri arasındasapkın hakları açısından en kötü ülke konumunda olduğunu ifade etti. PiS partisi, muhafazakar-milliyetçi siyasetiyle ve Katolik değerleri öne çıkaran gündemiyle başta geleneksel yapıya sahip aileler ve eşcinsel evliliklere karşı çıkan kesimler sayesinde mecliste çoğunluğu elde etti.

SEÇİLİRSE ENGEL OLACAK
Cumhurbaşkanı Duda, Polonya'nın güneybatısındaki Brzeg'de yaptığı seçim konuşmasında "çocukların cinsel eğitiminden aileler sorumludur, ailelerin çocuklarını nasıl yetiştireceklerine hiçbir kurum karışamaz" dedi. Cumhurbaşkanı Duda, 10 Haziran'da eşcinsel çiftlerin evlenmesini, evlat edinmelerini ve okullarda cinsel sapkınlarla ilgili konular hakkında eğitim verilmesini engelleyen seçim vaatleri paketini imzalamıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir