• DOLAR 32.469
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2445.527
  • ...
İstanbul'da "Telefon dolandırıcılığı" suçundan 7 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince "Telefon Dolandırıcılığı" konusu ile ilgili yapılan çalışmalarda; yaşlı kadını dolandıran kişiler, hesap numaralarından tespit edilerek adreslerine operasyonlar düzenlendi.

Ümraniye, Sancaktepe ve Kağıthane ilçelerinde yapılan operasyonlarla, olaya karıştıkları belirlenen 8 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, ilimiz Kadıköy ilçesi Bostancı Mahallesi, Armağan Sokak üzerinde ikamet eden F.C.B. (64) isimli şahsı, telefonla arayan ve kendilerini 'Banka görevlisi' olarak tanıtan şahıslarca 85 bin TL parasının dolandırılması neticesinde meydana gelen 'Telefon Dolandırıcılığı' konusu ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında; bahse konu olayı gerçekleştirdiği hesap numaralarımdan tespit edilen; B.T. (23), M.Y. (21), H,H. (28), H.K. (21), S. A. (18), E.Y. (25), F.A. (21) ve R.K. (23) isimli şahıslar 10 Haziran 2020 günü ilimiz Ümraniye, Sancaktepe ve Kağıthane ilçelerinde yapılan operasyonlarda yakalanarak gözaltına alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın sonunda, yakalanan şüphelilerin gözaltı işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği, H.K. isimli şahıs hakkında adli kontrol hükümlerinin uygulandığı; B.T., M.Y., H.H., S.A., E.Y., F.A. ve R.K. isimli şahısların ise tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir