• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Van’da yol ağı genişletme ve parke döşeme çalışmaları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van şehir merkezi ile kırsal mahallelerde zorlu kış şartlarından dolayı bozulan yolların onarımı, çıkmaz sokakların açılması, asfalt serim ve parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

İki ay gibi kısa bir süre içerisinde, pek çok yol sorununu çözüme kavuşturduklarını belirten İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, bundan sonra da çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Aslan, “Güzel Van’ımızın merkezi konumunda ki ilçesi olan İpekyolu’na hizmet etme mutluluğunu yaşadığım şu günlerde, yapacak çok işimizin olduğunu bilmenin sorumluluğu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kentimizin sorunlarını çözmeye çalışırken, vatandaş odaklı, ihtiyaca dönük hizmetlere öncelik veriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzün tespitleri sonrası belirlenen alanlarda yol yapım çalışmalarımıza başladık. Bu çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Değerli vatandaşlarımızın anlayışı, sabrı ve destekleri ile inşallah yıl sonuna kadar ilçemizde alt yapı ve üst yapı ile ilgili sorunların üstesinden gelerek ulaşım ağımızdaki problemleri çözüme kavuşturacağız.” dedi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir