• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Malatya’da hırsızlık şüphelileri serbest bırakıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili 67 işyeri kamerasından yola çıkarak şüphelilerin yakalandığı açıklamasında bulundu.

Yapılan açıklamada, 10 Haziran’da toplam değeri 15 bin TL olan kepçe aparatı kırıcı alet hırsızlığı ile ilgili Beydağ Polis Merkezi Amirliğine bağlı ekiplerce şüpheli şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yönelik yapılan kapsamlı çalışmalarda, hırsızlık olayının gerçekleştiği bölgeden itibaren 67 işyeri kamerasının detaylı olarak incelendiği belirtildi.

İnceleme sonucunda kepçe aparatının başka bir kepçe tarafından olay mahallinden başka bir araca yüklenerek boş bir arsaya bırakıldığı belirtilen açıklamada, kırıcı aparatını çalan kepçenin üzerindeki cam bölgesinde yazılı olan telefon numarasının yapılan detaylı kamera çalışması neticesinde tespit edildiği ifadelerine yer verildi.

Hırsızlık olayında gözcülük ve yönlendirme yapan şahıs olmak üzere 2 şüphelinin yakalanarak adli mercilere sevk edildiği ve şüphelilerin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı ifade edildi. (İLKHA)

 











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir