• DOLAR 32.356
  • EURO 34.746
  • ALTIN 2403.454
  • ...
Vali Baruş "Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışmasında” dereceye girenlere ödüllerini verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette İl Müftüsü Veysel Işıldar, Müftü Yardımcısı Fikriye Özkan ve öğrencilerin katıldığı ödül töreninde Vali Baruş, yarışmada birinci olan Sağlık Bilimleri öğrencisi Ayşe Çiçek ve Tıp Fakültesi öğrencisi Ahmet Sevinç’e Umre ziyareti ödülü, kızlarda ikinci, üçüncü, dördüncü olan İlahiyat Fakültesi öğrencileri Büşra Akyün, Emine Uzar, Ayşe Tapan ile erkeklerde ikinci, üçüncü, dördüncü olan İlahiyat Fakültesi öğrencileri Mustafa Ulutaş, Sağlık Bilimleri öğrencisi Abdurrahman Çeloğlu ve İlahiyat Fakültesi öğrencisi Halil İbrahim Öner’e para ödüllerini takdim etti.

Tören sonrası Vali Baruş, “Bu yarışmanın sonucunu herkes görecek. Böylece kendinize olan güveninizin artmasını sağlayacak. Böyle ulvi bir konuda yarışmaya katılmak, dereceye girmek gurur vesilesi. Her yarışma bir emek ister, bu emeği sergilemeden hiçbir şey elde edilemez. Emek harcayarak bunun sonucunda da bir netice elde etmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum” dedi.

İl Müftüsü Veysel Işıldar ise “Üniversite öğrencilerinin katıldığı Diyanet İşleri Başkanlığının yayınladığı Peygamber Efendimiz'in (Sallallahu Aleyhi Vesellem) ahlakını anlatan, Peygamber Efendimiz'in sosyal hayatını, insanlarla ilişkisini, tavrını, duruşunu, zihniyetini ve pratiklerini, günlük hayatını, yemesi içmesi, uyuması, duaları gibi pratiklerini anlatan “O’nun Gibi Yaşamak” eseri temalı bilgi yarışması, 7 Mart’ta tüm Türkiye’de gerçekleştirilmişti. Malatya’da yapılan yarışmada, 244 öğrenci dereceye girerek ödül almaya hak kazandı." diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir