• DOLAR 34.216
  • EURO 37.539
  • ALTIN 2878.215
  • ...
Cizre`den Suriyeli mültecilere yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - Cizre Mustazaflar Cemiyeti, Suriyeli mülteciler için bir TIR gıda, battaniye ve temel ihtiyaç malzemesi gönderildi.
 
Mustazflar Cemiyeti tarafından Türkiye genelinde başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde Mustazaflar Cemiyeti Cizre Şubesi tarafından kısa bir zaman diliminde toplanan bir TIR dolusu yardım, Suriyeli mültecilerine ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.
 
Yardım kampanyasıyla ilgili bilgi veren yardım komisyon Başkanı Savaş Topal, "Bilindiğiniz gibi Türkiye genelinde Mustazaflar Cemiyeti suryeli mülteci kardeşlerimiz için yardım kampanyası başlattı. Mustazaflar Cizre şubesi olarak biz de hemen harekete geçerek cemiyet gönüllü ve üyeleriyle kısa bir zaman içerisinde battaniye, gıda malzemesi olarak bir TIR dolusu yardımı ilk etapta gönderiyoruz. Çünkü Suriyeli kardeşlerimiz bu kışta ciddi bir sıkıntı içerisine girmiş bulunmaktadır" dedi.
 
Hayırsever vatandaşlarda seslenerek yardım konusunda daha duyarlı olması gerektiğini belirten Savaş Topal, "Allah`ın izniyle yardımlarımız sürecek" dedi. (Kerem Deger - İLKHA)
 
 
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir