• DOLAR 34.246
  • EURO 37.617
  • ALTIN 2871.915
  • ...
Erciş`te başörtüsüne özgürlük için imza standı açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Memur Sen`in Türkiye genelinde başlattığı "Başörtüsüne Özgürlük İçin 10 Milyon İmza" kampanyası çerçevesinde Eğitim Bir Sen Erciş Şubesi tarafından Erciş Kaymakamlığı yanında açılan imza standına vatandaşlar başörtüsünün kamuda özgürlüğü için imzalarıyla destek oluyorlar.
 
"Vatandaş yoğun ilgi gösteriyor"
Başörtüsüne özgürlük için imza kampanyasına vatandaşın destek verdiğini belirten Eğitim Bir Sen Erciş Şube Başkanı Bünyamin Kara, "Türkiye`nin 81 ilinde Memur Sen`in başlatmış olduğu "Başörtüsüne Özgürlük İçin 10 Milyon İmza" kampanyasına Eğitim Bir Sen Erciş Şubesi olarak biz de Erciş kaymakamlık binası önünde imza standı açarak destek veriyoruz. Açtığımız standa vatandaşlar yoğun bir şekilde imza atarak destekte bulunuyor" dedi.
 
"Cuma Gününe Kadar Açığız"
İmza kampanyasına 30 Ocak tarihine kadar internet üzerinden devam edeceğini belirten Kara, "Başörtüsüne özgürlük için açılan imza standı Cuma günü kaldıracağız ama destekte bulunmak isteyen vatandaşlarımız 30 Ocak`a kadar internet üzerinden destekte bulunabilir" ifadelerini kullandı.
 
Ayrıca başörtüsüne özgürlük kampanyasına başörtüsüz bayanların da imza atarak destekte bulunması dikkatlerden kaçmadı. (Hamza Kaya - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir