• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
CNN: İran  daha da güçlendi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İranlı yetkililer arasında görünen son ihtilaflar olup biten bir olaydı. Onların ilişkileri bugün iyi ve bugün daha güçlü bir İran var" dedi.

 "Cam News"un Amerikan "CNN" kanalına dayanarak bildirdiğine göre, ABD bugün İran`da sağlam ve güçlü bir iktidarla karşı karşıya kalmış durumunda.

"CNN", ABD`nin İranlı yetkililer arasında en son ortaya çıkan ihtilafları kullanamadığını belirterek, "İran İslam Cumhuriyeti yetkililerinin görüş birlikleri dolaysıyla ABD bugün İran`da daha da güçlenen bir İran`la karşı karşıya. Bu da ABD için hiç iyi değil" dedi.

"CNN" bu haberinde ayrıca, "Amerikan CIA teşkilatının aynı zamanda siyasi bir yorumcu olan eski personelinden birine göre, İran`da hakimiyet üyeleri arasında güçlü bir bağ var ve ABD en son bu yetkililer arasında çıkan ihtilafları kendi lehine kullanamadı" diye kaydetti.

"CNN" daha sonra "İranlı yetkililer arasında ortaya çıkan son anlaşmazlıklar olup biten bir olaydı. Bugün onların arasında iyi bir ilişki var. İran bugün daha da güçlenmiş bir durumda" diye yazdı.

FHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir