• DOLAR 34.267
  • EURO 37.605
  • ALTIN 2883.442
  • ...
`O`nun(sav) Sünnetine Yapışanlar Aziz Olur`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Hz. Muhammed`in (sav) doğum günü münasebetiyle tebrik açıklaması yayımlayan Marmara Peygamber Sevdalıları Platformu, "Kâinatın varlık sebebi, zulme karşı adaleti, düşmanlığa karşı rahmeti, kin ve nefrete karşılık sevgi şiarını tüm cihana yayan Resulullah`a (sav) selam olsun" dedi.

Karanlığı Aydınlatan Nur
Kur`an`ın nuru ve Resulullah`ın (sav) sünnetinin insanlığı aydınlattığı ifade edilen açıklamada, "Bu durumu hazmetmeyenler Kur`an`a ve Resulullah`a (sav) savaş açtılar. Kendilerinden önce yaşayan Ebu cehiller de bu savaşı açmıştı. Aynı taklit bugün de işleniyor. Geçmişte Kur`an`a ve sünnete yapışan Müslümanlar aziz oldular bu gün de Kuran ve sünnete yapışanlar aziz olacaktır" denildi.

Resulullah`ın (sav) davetini ve davasını yaymalıyız
Peygamber sevdasının hayatın her anında yaşanması gerektiği aktarılan açıklamada, "Resullah, Allah`ın izniyle kendi yoluna gidenlere aydınlatıcı bir kandil olarak geldi. İslam üzerimize yüklediği misyonu en güzel bir şekilde yerine getiren peygamber âşıkları olmayı Allah`tan temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, "Peygamber Sevdalıları Marmara Platformu olarak İslam âleminin mübarek Mevlüt kandilini tebrik eder, zulüm altında yaşayan İslam ülkelerin kurtuluşuna vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz" denildi. (Cuma Karakoç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir