• DOLAR 32.503
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2442.2
  • ...
10 Dakikalık Yağmur Sebep Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - 18 aracın karıştığı kazada, halk otobüsü, otobüs durağını parçaladı. Otobüs durağının kalabalık olmaması, olası bir facianın önüne geçti. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı.


İstanbul’a akşam saatlerinde kısa süre yağan yağmur çok sayıda maddi hasarlı kazaya sebebiyet verdi. Sefaköy Meskenler E-5 Karayolu Topkapı istikametinde, dün saat 20.30 sıralarında, 35 HSP 36 plakalı TIR’ın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. TIR, kaza sonrası yolu kapattı. Bu sırada arkadan gelen araçların şoförleri frene bastıysa da başarılı olamadı. 13 araç birbirine çarparak, zincirleme kazaya sebep oldu.

OTOBÜS, DURAĞA DALDI
Bazı otomobillerin hurdaya döndüğü kazada Reis Özkök yönetimindeki Beykent-Yenibosna seferini yapan halk otobüsü Meskenler Otobüs Durağı’na daldı. Durak paramparça olurken kaldırımda bekleyen iki yolcu, otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu. Yaralı Mustafa Yurdumgüzeli de ilk tedavisinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Bu arada olan biteni izleyen meraklı sürücüler de kazaya sebebiyet verdi. Aralarında bir belediye otobüsünün de bulunduğu 5 araç, kaza yapan araçları izlerken, dikkatsizlik sonucu kaza yaptı.


Bir TIR’ın kaza sonrası yolu kapadığını ve arkasından gelen araçların birbirine çarptığını belirten görgü tanıkları çok sayıda aracın kazaya karıştığını söyledi. Kısa süreli yağmur sonrası yolların kayganlaştığını dile getiren otobüsün sürücüsü Reis Özkök, “Zincirleme kaza meydana geldi. Ben frene bastım. Ama otobüs kaymaya başladı. Mecburen otobüs durağına daldım. Neyse ki otobüs durağı boştu. İki kadın duraktaydı. Ancak, onlara bir şey olmadı. Büyük tehlike atlattık” dedi.
Yaklaşık bir saat trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden açıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir