• DOLAR 32.341
  • EURO 35.123
  • ALTIN 2236.406
  • ...
Gaziantep’te YKS’ye hazırlanan öğrencilere deneme seti dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 Mayıs günü yapılan Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada, YKS tarihine de değinmişti. Alınan kararla milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren YKS, 27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Sınav öncesi gençlik merkezlerinde ve sosyal tesislerde eğitim gören öğrencilere ücretsiz TYT ve AYT deneme seti hediye ettiklerini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Coronavirus nedeniyle sınava evlerinde hazırlanan öğrencilere daha önceden olduğu gibi destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Öğrencilerin her zaman ve her şartta yanında olduklarını belirten Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak gençlik merkezlerimizde ve sosyal tesislerimizde üniversiteye ve fen liselerine hazırlanan öğrencilerimiz var. Özellikle üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz için geçtiğimiz günler içerisinde kaynak ve yardımcı ders kitabı olarak 48 bin 900 adet kitap dağıtımı gerçekleştirdik. Şimdi de 3 bin 42 YKS öğrencimize TYT ve AYT deneme seti hediye ediyoruz.” dedi.

Şahinbey Belediyesi Karataş Kültür Merkezi öğrencilerinden Buket Türk, “Çok güzel ve mantıklı bir hizmet. Şahinbey Belediyesi öğrencilere her zaman destek veriyor. Ortaokul yıllarımdan bu yana Şahinbey Belediyesi tesislerine geliyorum. Buraya gelmeden önce çok düşük netlerim vardı. Deneme sınavları ve verilen testler sayesinde netlerim artış gösterdi. Tesislerde verilen eğitimlerin özel dershanelerde verilen eğitimlerden hiçbir farkı olmadığını düşünüyorum ve bizlere verilen hizmetlerin tamamı ücretsiz. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Şahinbey Belediyesi Selçuklu Gençlik Merkezi’nde eğitim gören Senanur Koç ise, “Bizlere dağıtılan kitapların ve testlerin çok faydasını gördüm. Daha önceden elimde yeterince kaynağım yokken, buraya geldikten sonra kaynak kitaplarım ve test kitapçıklarım oldu. Deneme sınavları ile sınavlara daha iyi hazırlanıyoruz. Meslek lisesi mezunu olduğum için çok fazla net yapamıyordum. Ancak buraya geldikten sonra netlerimde artmaya başladı. Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na bizlere sağladığı imkânlardan dolayı teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Şahinbey Belediyesi Yaşar Torun Gençlik Merkezinde eğitim gören İlknur Özüboncuk ise, şunları söyledi:

“Yaşar Torun Gençlik Merkezi’ne yıllardır geliyorum. Burası benim ikinci adresim gibi oldu. Kendimi burada daha iyi tartabiliyorum. Çünkü Yaşar Torun Gençlik Merkezi’ne her kesimden insan gelebiliyor. Fen lisesinden gelen insanları da Anadolu lisesinden gelen insanları da tanıma imkânım oluyor. Hocalara istediğimiz kadar soru sorup, derslerinize daha iyi hazırlanma imkanına sahibiz. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz.” (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir