• DOLAR 32.499
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2442.331
  • ...
MTÜ’de Covid-19 salgını nedeniyle e-bayramlaşma yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gerçekleşen e-bayramlaşma törenine Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, rektör yardımcıları, akademik ve idari personel ile birlikte öğrenciler ve aileleri katıldılar.

Bayramlaşmada konuşan Rektör Karabulut, dualarının ve temennilerinin dünyanın bir an önce Covid-19 salgınından kurtulması ve gelecek bayramların daha sağlıklı, huzurlu şekilde kutlanması olduğunu söyledi.

Bayramları hep özlemle beklediklerini ve bayramların ayrı bir manevi birleştirici özelliğinin olduğuna dikkat çeken Karabulut, şöyle devam etti:

“Bayramları hep özlemle bekliyoruz. Çünkü sevdiklerimizle, büyüklerimizle, çocuklarımızla birlikte olmak için bayramların ayrı bir manevi birleştirici özelliği var. Bu yıl Covid-19 salgını nedeniyle eskisi gibi bayramlaşamadık, sağlımız için evlerimizden dışarı çıkmadık. Ancak, günümüzün şartlarını ve imkanları ile alternatif yeni yaşam kulvarlarını devreye alarak bayramlaşmalarımızı da ihmal etmedik.  E- panel, e çalıştay, e-konferans gibi etkinliklerimizi yaptığımız Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimizin sistemi üzerinden bu kez e-bayramlaşma törenimizi gerçekleştiriyoruz. Biz Malatya Turgut Özal Üniversitesi olarak büyük bir aileyiz. Bu süreçte eğitim ve akademik hiçbir faaliyetimiz kesintiyle uğramadı. Duamız, dileğimiz, dünyanın bir an önce bu salgından kurtulması ve gelecek bayramlarımızın daha sağlıklı, huzurlu bir dünyada yaşayabilmemiz içindir. Üniversite mensuplarımızın ve ailelerinin, Malatyalı hemşerilerimin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir