• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Fransa`dan Resmi Bir Bilgi Yok
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı devam ederken parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

 

Açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan AK Parti Sözcüsü Çelik, Paris`te işlenen cinayetlerle ilgili Fransız makamlarının yürüttüğü soruşturmaya ilişkin henüz bu ülkeden resmi bir bilgi gelmediğini ifade etti.

Çelik, şunları söyledi:
``Türk hükümetine Fransız hükümetinden bildirilmiş henüz resmi bir bilgi yoktur. Zaman zaman Fransız polisine dayanarak medyamızda haberler çıkıyor. Bakıyorsunuz başka bir medya mensubu `Türk medyasında böyle bir haber çıktı ama ben bunları duyunca hayret ediyorum` falan diyenler oluyor. Fransız makamları tarafından net, açık ve herkesin `tamam işte budur` diyebileceği bilgiler gelmeden bu konuda söylediklerimiz ve söyleyebileceklerimiz sadece öngörülerimizden ve tahminlerimizden ibarettir. Dolayısıyla henüz böyle resmi, elimizde Fransız makamlarından Türk makamlarına, hükümete bildirilmiş resmi bir açıklama yok.``
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir