• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Kozluk`un BDP`li Belediyesine Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kozluk`un BDP`li belediyesine tepki gösteren ilçe halkı, belediyenin sadece kendilerine oy veren mahallelere hizmet götürdüğünü ileri sürdü.

Belediyenin taraflı bir politika yürüttüğünü ifade eden eski Has Parti Kozluk gençlik kolları başkanı ve şimdiki AK Partili Cemal Aksoy, BDP belediyesinin çok taraflı ve partizan davrandığını ileri sürdü.

Kozluk Yukarı Güneşli mahallesine ikamet ettiğini dile getiren Aksoy, \"Bizim mahalle ve bazı benzer mahallelerden BDP`ye oy çıkmadığı için buralara hiçbir hizmet yapmış değiller. Bahsi geçen yerlerde şehir merkezi olmasına rağmen yollarımız çamurdan geçilmiyor, sularımız düzenli akmıyor, altyapı yok. Oysa BDP`nin oy potansiyelinin çok olduğu mahallelere bakarsanız en ucra patika yollar bile parke taşlarıyla döşenmiş ve belediyecilikte yapılmış olan tüm hizmetler bu kesimlere aktarılmış durumdadır.

Ayrıca iller bankasından belediyecilik hizmeti için kişi başına her ay 25 TL gönderilmektedir. Biz bu hakkımızın bize hizmet olarak dönmesini istiyoruz. Belediye yönetimini bu konuda adaletli olmaya davet ediyoruz\" dedi. (Çetin Doyar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir