• DOLAR 34.26
  • EURO 37.514
  • ALTIN 2930.312
  • ...
Gercüş`te İmza Kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Eğitim Bir Sen Gercüş Şubesi, Memur Sen`in Türkiye genelinde başlattığı `Kıyafet Özgürlüğü İçin 10 Milyon İmza` kampanyasına çerçevesinde Gercüş halkı ve kamu çalışanlarından imza almaya başladı.

 

Kampanya hakkında bilgi veren Eğitim Bir Sen Gercüş Şube Başkanı Atilla Yaramış, Memur Sen Konfederasyonunun ülke genelinde başlatmış olduğu \"10 Milyon İmza\" kampanyasına karınca kararınca desteklerini sürdürdüklerini belirtti.

 

Yaramış, darbe dönemlerinden kalma tek tipçi anlayışın yansımalarını, artık ülkemizin bir manzarası olmaktan çıkarılması gerektiğini dile getirerek, \"Bu kampanyanın hakkıyla önemsenip, desteklenmesi gerektiğine inancımız tamdır. Zira atılan her bir imza, şekilci anlayıştan uzaklaşmak isteyen koca bir yüreğin varlığı demektir. 10 milyon imza, milli iradenin tarafını ayan beyan belli edecek kudrettedir. İlçemiz de bu hususta üzerine düşeni layıkıyla yerine getirdi ve getirmektedir. Daha çalışmalarımızın başındayız ve bin imzaya ulaşmış bulunmaktayız. Hedefimiz ilçemize yakışan rakamlar olacaktır\" ifadelerini kullandı.

 

Açıklamasının sonunda önümüzdeki günlerde ilçede merkezi bir yere stant kuracaklarını ve böylece daha çok insana ulaşacaklarını da belirten Yaramış, kendilerine bu süreçte destek veren Memur Sen İlçe Başkanı Şehmuz Önlü`ye, Sağlık Sen İlçe Teşkilatına ve Enfa Der yetkililerine teşekkür etti. (Salim Kavak - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir