• DOLAR 34.26
  • EURO 37.425
  • ALTIN 2918.479
  • ...
Üsküdar`da İETT Otobüsü Dehşeti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Üsküdar`da körüklü bir İETT otobüsü manevra yaparken başka bir otobüse yetişmeye çalışan vatandaşlara çarptı. İki otobüs arasında kalarak yaralanan 4 yolcudan birinin kolu koptu.

Edinilen bilgiye göre, Sonnur Ürk`ün kulladığı 34 TP 3459 plakalı Üsküdar-Sultanbeyli seferini yapan İETT otobüsü yolcularını aldıktan sonra hareket etti. Sürücü Harem yönüne dönmek için manevra yaptığı sırada kayganlaşan yolda körüklü otobüsün arka bölümü kaydı. Bu sırada durakta yolcu alan Üsküdar-Samandıra seferini yapan İETT otobüsüne binmek isteyen vatandaşlar, kayan otobüsle binmek istedikleri otobüs arasında sıkıştı.

Kazayı gören vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Can pazarının yaşandığı kazada olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Kaza nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanınca yerde kanlar içinde yatan yaralılara ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu. Kısa sürede kaza yerine gelen polis ekipleri bir yandan trafiği açmaya çalışırken bir yandan da çevredeki kalabalığı uzaklaştırmaya çalıştı.

Bir süre sonra kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri ilk olarak kazada ağır yaralanan ve kolu kopan Ali Akkaya`ya (48) müdahalede bulundu.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı vatandaş ambulansa koyularak Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne götürüldü. Olay yerine gelen diğer ambulanslar kazada yaralanan Hakan Öğüce (24), İmdat Güven (54), İlhami Dolu (53)`yu alarak hastaneye götürdü.

Bu haberler de ilginizi çekebilir